ΗΡΑΚΛΗΣ

Με οπαδούς στον Εύοσμο ο Ηρακλής

Με οπαδούς στον Εύοσμο ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Με την δυναμική παρουσία των φιλάθλων του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής μεθαύριο στον Εύοσμο στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με την δυναμική παρουσία των φιλάθλων του μεθαύριο στον Εύοσμο στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αυτό προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους "κυανόλευκους" όσον αφορά στα εισιτήρια που θα πάρουν στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα από τα 1.900 εισιτήρια που θα εκδοθούνε τα 1.000 που αντιστοιχούν στην θύρα 2, στο πέταλο του γηπέδου του Αγροτικού Αστέρα, θα πάνε απευθείας για τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Το θετικό που προέκυψε από την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ήταν ότι στην θύρα 2 δεν θα υπάρξει νεκρή ζώνη που θα είχε σαν αποτέλεσμα να μείωνε τον αριθμό των εισιτηρίων από 1.000 σε 700.

Ακόμη φίλαθλοι του Ηρακλή θα μπορέσουν να βρεθούν και στην κεντρική θύρα του γηπέδου του Αγροτικού Αστέρα. Το παρών στην σύσκεψη από πλευράς της ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Μάκης Σαρλής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ