ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Λεοζίνιο και Καραγκούνη κόντρα στον ΠΑΣ

Με Λεοζίνιο και Καραγκούνη κόντρα στον ΠΑΣ
Ηρακλής, Βέλλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή στο "Καυτανζόγλειο", με τον Νίκο Παπαδόπουλο να περιλαμβάνει στην αποστολή δύο εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, Λεοζίνιο και Βασίλη Καραγκούνη.

Με τους νεοαποκτηθέντες κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, Λεοζίνιο και Βασίλη Καραγκούνη, αλλά χωρίς τον Ζόρζε Μοντέιρο ο οποίος "κουβαλά" ποινή δύο αγωνιστικών από την Κύπρο, θα υποδεχθεί ο Ηρακλής τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή 7 Φλεβάρη, για την 21η αγωνιστική της Super League

Ετοιμοπόλεμος είναι κι ο Αργεντινός αμυντικός, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε την Παρασκευή και η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά στον Λεοζίνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του Νίκου Παπαδόπουλου, θα καθίσει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την οικονομία του ματς. Εκτός είναι οι τραυματίες Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε, Στάμου, Κάσσος, καθώς και ο Χουάντερσον, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του οποίου θα ανακοινωθούν το Σάββατο το απόγευμα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Λεοζίνιο, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ