ΗΡΑΚΛΗΣ

Με κόσμο στο φιλικό με την Δόξα ο Ηρακλής

Με κόσμο στο φιλικό με την Δόξα ο Ηρακλής
Ηρακλής INTIME SPORTS

Μετά από συνεννόηση των ανθρώπων του Ηρακλή και της Δόξας Δράμας οι φίλοι του "Γηραιού" θα μπορούν να δουν από κοντά το φιλικό της Κυριακής με την Δόξα.

Με την παρουσία των φίλων του Ηρακλή θα διεξαχθεί την Κυριακή η φιλική αναμέτρηση της ομάδας του "Γηραιού" με την αντίστοιχη της Δόξας στην Δράμα. Οι άνθρωποι των δυο ομάδων μετά από συνομιλίες που είχαν αποφάσισαν να χορηγηθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, οι επαφές του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, όπου και αποφασίστηκε να χορηγηθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή, για τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09/08.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι εξασφάλισε εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 09/08, στις 8 το απόγευμα, στην πόλη της Δράμας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται από τις ΘΥΡΕΣ 5 και 6»".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ