ΗΡΑΚΛΗΣ

Μόνο με φίλους του Ηρακλή το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μόνο με φίλους του Ηρακλή το ματς με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Μόνο με την παρουσία οπαδών του Ηρακλή θα διεξαχθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού η Αστυνομία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επέτρεπε την εκδρομή φιλοξενουμένων.

Μόνο με την παρουσία φίλων του Ηρακλή θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (28/11) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού δεν ζήτησαν εισιτήρια, ενώ έτσι και αλλιώς η εισήγηση των αξιωματικών της Αστυνομίας ήταν αρνητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, δύο συσκέψεις που αφορούσαν τα μέτρα τάξης, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος Ηρακλής-ΠΑΟ, και του αγώνα Κυπέλλου Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όσον αφορά την σαββατιάτικη αναμέτρηση (19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής, ενώ και η ομάδα των Αθηνών είχε διπλή εκπροσώπηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ και η επίσημη θέση της Αστυνομίας ήταν να απαγορεύσει την οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη εκδρομή των φιλάθλων του “τριφυλλιού” στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι, ο αγώνας θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των “κυανόλευκων” οπαδών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η σύσκεψη για τον αγώνα Κυπέλλου, μεταξύ του Ηρακλή και της Αναγέννησης Καρδίτσας (Τρίτη 01/12, 19:30), όπου εκτός των εκπροσώπων της Αστυνομίας και της Δ.Ε.Α.Β, έδωσαν το “παρών” και οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έστειλε κάποιον εκπρόσωπο, ωστόσο η διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας απέστειλε έγγραφο που ενημέρωνε την ΠΑΕ Ηρακλής ότι τις προσεχείς ημέρες θα γνωστοποιήσει αν τελικά θα χρειαστεί εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι, με την ΠΑΕ Ηρακλής να αποδέχεται το αίτημα και να δεσμεύεται πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξυπηρετήσει τους φιλοξενούμενους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ