ΗΡΑΚΛΗΣ

Με δάκρυα στα μάτια ο Παπαδόπουλος

Με δάκρυα στα μάτια ο Παπαδόπουλος
Παπαδαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δακρυσμένος ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 του Ηρακλή με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός του Γηραιού μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, λέγοντας ότι έχει να πει πολλά, όχι όμως τώρα.

Μετά το ματς με την ΑΕΛ ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε: «Ξεκινήσαμε ιδανικά και στη συνέχεια καταρρεύσαμε. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Εμείς παίξαμε αμυντικά και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα από ένα τραγικό λάθος του Ντεγκρά.

Ετσι πήραμε τον βαθμό. Σίγουρα δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Είμαστε ο Ηρακλής. Βάσει της εικόνας όμως πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Εχω δύσκολο έργο αυτή τη χρονιά και το γνωρίζω καλά….», είπε και συνέχισε: «Δυστυχώς για εμάς πριν το παιχνίδι είχαμε πολλές απώλειες βασικών μας παικτών. Παίκτες που έχουμε ανάγκη και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τους έχουμε μαζί μας. Μας προέκυψε και το θέμα με τον Σαραμαντά που δεν ξεκίνησε από την αρχή. Ξαναλέω το έργο μας είναι δύσκολο. Το γνωρίζω και με δουλειά θα βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την ομάδα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ έχει δυναμική και τις εύχομαι ότι καλύτερο σε αυτή και τον κ. Αναστασιάδη που έχω σε μεγάλη εκτίμηση».

Δακρυσμένος πρόσθεσε: « Όπως είμαστε φέτος δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι. Είναι ένας βαθμός που πήραμε. Αυτό ήταν ότι περισσότερο μπορούσαμε. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο και μόνο εγώ δεν είμαι υπεύθυνος. Εμένα με στεναχωρεί η κατάσταση αυτή, έχω πολλά να πω όμως δεν είναι στιγμή να τα πούμε εδώ…».

Για τον Λάμπρου και τον Ρούσσο: «Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο για όλους. Ότι είδατε είδα και εγώ. Δύο παιδιά που ήταν πολύ καλοί. Ο Λάμπρου δεν μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο. Δεν θα ξεκινήσουμε αν ο Σαραμαντάς ήταν καλά. Ας αναλογιστούν όλοι που έχουν έρθει να κόψουμε την γκρίνια και να παίζουμε ποδόσφαιρο. Εγώ προσπαθώ να αντέξω να δουλεύω δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Το τι έχει η ψυχή μου μέσα το ξέρετε καλά. Πριν το παιχνίδι έγινε κάτι που με συγκλόνισε. Παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μου έστειλαν μήνυμα για να μας ευχηθούν. Είναι παιδιά που η ψυχή τους είναι μαζί μας, αλλά το σώμα τους δυστυχώς αλλού».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Δεν θα επιστρέψει κανείς. Ούτε ο Ζιαμπάρης, ούτε ο Στάμου ελπίζω να ναι καλά και ο Κυριακίδης που είχε ένα μικροπρόβλημα. Δύσκολα να παίξει και ο Μοντέιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναστασιάδης: "Δεν πετάξαμε βαθμούς, αυτοκτονήσαμε..."

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ