ΗΡΑΚΛΗΣ

Με 22 παίκτες στην Ιταλία ο Ηρακλής

Με 22 παίκτες στην Ιταλία ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του στην Ιταλία 22 ποδοσφαιριστές για το φιλικό του Σαββάτου (15/8) κόντρα στην Φιορεντίνα. Δείτε ποιους θα έχει μαζί του ο νεαρός τεχνικός.

Το Σάββατο (15/8) το βράδυ ο Ηρακλής δίνει ένα σπουδαίο φιλικό κόντρα στην Φιορεντίνα στην Ιταλία και η αναχώρηση της αποστολής του "Γηραιού" είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί. Στην αποστολή μετέχουν 22 ποδοσφαιριστές με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ανακοινώνει από την Πέμπτη το απόγευμα στους παίκτες του ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, η οποία ουσιαστικά ήταν και η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, καθώς, όπως είναι ήδη γνωστό, η αποστολή του Ηρακλή ταξιδεύει αύριο το πρωί, με προορισμό την Ιταλία, όπου το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα, σε μία σπουδαία φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Μοντεκατίνι.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, με το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε και τους 22 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι εξής:

Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λάζαρ, Στάμου, Μακρής, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ