ΗΡΑΚΛΗΣ

Λόιβεν καλεί Λουκίνα

Λόιβεν καλεί Λουκίνα
Λουκίνας INTIME SPORTS

Η βελγική Λόιβεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Λούκινα με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής να καλείται να αποφασίσει. Εκτός και αύριο κόντρα στον Πανιώνιο ο Ντούσαν Περνίς.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν το διαφαινόμενο φλερτ στο πρόσωπο του 24χρονου επιθετικού θα προχωρήσει ή όχι με την απάντηση να δίνεται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Στην Λέουβεν αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια του καλοκαιριού είχε μετακομίσει και ο πρώην αμυντικός του Ηρακλή ο Κώστας Ρουγκάλας με το που έλυσε το συμβόλαιό του.

Στην βελγική ομάδα προπονητής είναι ο Τζάκι Ματάισεν που την περσινή χρονιά είχε βρεθεί στο πρωτάθλημα της Football League και στον πάγκο του Φωστήρα. Κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει τον Λουκίνα ως αντίπαλο από την παρουσία του στα Χανιά.

Για το ενδιαφέρον της Λόιβεν είναι ενήμερος και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης. Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής δεν είναι αρνητικοί για πιθανή αποδέσμευση του 24χρονου επιθετικού αρκεί να υπάρξει η σχετική ταύτιση στο οικονομικό.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, ούτε από ομάδα της Σκωτίας είτε από την Αγγλία όπως μεταφέρει ο μάνατζέρ του πως υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται το γεγονός ο Λουκίνας να παραμείνει στο ρόστερ του Ηρακλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουκίνας έχει συμβόλαιο και για την φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Ηρακλή μετά το διετούς διάρκειας που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα στις επαφές που είχανε γίνει δεν είχε υπάρξει συμφωνία για επέκτασή του όπως συνέβη με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τελευταίος ήταν ο Νίκος Ζιαμπάρης μέχρι το 2018.

Η αποστολή για Πανιώνιο

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αυτή τη φορά ο τεχνικός των «κυανολεύκων» συμπεριέλαβε στην αποστολή του 21 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την ομάδα στη Μυτιλήνη την περασμένη αγωνιστική στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.

Ωστόσο για το αυριανό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής και πρώτο εντός έδρας ο Ντούσαν Περνίς παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις απο το χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό με τη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που μπήκανε στην αποστολή του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Λάζαρ, Μακρής, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Χαντί, Πασάς, Ρομάνο, Τσιλιανίδης, Περόνε, Λουκίνας και Βέλλιος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ