ΗΡΑΚΛΗΣ

Λάμπρου: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου"

Λάμπρου: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός του Ηρακλή, Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο "τριφύλλι" για το Κύπελλο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο "πράσινο" παρελθόν του.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Λάζαρος Λάμπρου με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του δεν έχει πάρει -μέχρι στιγμής- τα αποτελέσματα που μπορούσε, ανέφερε πως οι παίκτες δεν ασχολούνται με τα εξωαγωνιστικά, αποκάλυψε πως το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια, ενώ δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια".

Για το κλίμα στον Ηρακλή: "Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: "Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ