ΗΡΑΚΛΗΣ

Κυριακίδης: "Περιμένουμε με αγωνία το ματς με τον ΠΑΟΚ"

Κυριακίδης: "Περιμένουμε με αγωνία το ματς με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Κυριακίδης βραβεύτηκε την Δευτέρα για το καλύτερο γκολ της 6ης αγωνιστικής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στο ντέρμπι που έρχεται με τον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Το βραβείο του «καλύτερου γκολ της 6αγωνιστικής» παρέλαβε την Δευτέρα (12/10) ο Παύλος Κυριακίδης σε μια εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τύπου των εγκαταστάσεων της Μίκρας. Ο ποδοσφαιριστής του "Γηραίου" ο οποίος σημείωσε στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο ψηφίστηκε από τον κόσμο με ποσοστό 36,02%, βραβεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Ηρακλή και παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου, Μάκη Σεντελίδη.

Ο Παύλος Κυριακίδης, φανερά χαρούμενος από τη βράβευσή του, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου για το καλύτερο της 6ης αγωνιστικής. Από την πλευρά μου έχω να πω ότι θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα μου και αν είναι δυνατόν να έρθουν και άλλα τέτοια γκολ».

Για το τρόπο με τον οποίο πέτυχε το τέρμα κόντρα στον ΠΑΣ είπε:
«Άμα δεν σουτάρεις δεν μπαίνει γκολ, η ομάδα στην αρχή δεν είχε μακρινά σουτ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι μας».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε:
«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που δίνει τρεις βαθμούς και αυτούς θα πάμε να πάρουμε. Το περιμένουμε με αγωνία έχουμε καλή ψυχολογία παρά το ότι δεν κερδίσαμε στα Γιάννινα και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που αφιερώνει το βραβείο του, ο Κυριακίδης είπε:
«Στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου που με στηρίζουν, σε όλη την ομάδα και στον κόσμο του Ηρακλή».

Σχετικά με το γκολ του Βέλλιου το οποίο πήρε την τρίτη θέση, ο Κυριακίδης είπε:
«Το συζητήσαμε και υπήρξαν τα ανάλογα πειράγματα… Το γκολ του Βέλλιου δεν ήταν τόσο όμορφο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Απλά έτυχε να μπει ένα καλύτερο γκολ».

Ο κύριος Σεντελίδης,την ώρα που έδινε το βραβείο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλή, του ευχήθηκε να έχει υγεία, πολλές επιτυχίες και νίκες αλλά και να επαναλάβει αρκετές φορές στο μέλλον, να βραβευτεί για τα γκολ που θα πετυχαίνει.

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τον Ηρακλή αλλά και τον Παύλο η σημερινή, με την βράβευση για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει έτσι, να προσπαθεί, να τα δίνει όλα για την ομάδα, να πετύχει κι άλλα τέτοια όμορφα γκολ, και μαζί με τους συμπαίκτες του να χαρίσουν νίκες και βαθμούς στον Ηρακλή».

Στη διαδικασία της βράβευσης του Κυριακίδη βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για αυτό το γκολ και για τον Παύλο». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και θα είναι μια ωραία μέρα». Ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποια πρόβλεψη για το ποιος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα σκοράρει είπε: «Εύχομαι να μην είναι ένας, αλλά τρεις ή τέσσερις. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για αυτό το παιχνίδι».

Κυριακίδης: "Περιμένουμε με αγωνία το ματς με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ