ΗΡΑΚΛΗΣ

Κυριακίδης: "Πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό"

Κυριακίδης: "Πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παύλος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή ενόψει του, εκτός έδρας, αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας τη δυσκολία του.

Το Σάββατο (19/3) ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της "Λεωφόρου" και ο Παύλος Κυριακίδης του "Γηραιού" έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

-Παύλε, δυστυχώς ο Ηρακλής δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς στον αγώνα με τη Βέροια, που θα τον ανέβαζε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;

"Εντάξει, έφταιξαν πολλά πράγματα, το θέμα είναι ότι ήρθε αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα, που για μας κακώς ήρθε, αλλά τώρα κοιτάμε μόνο τη συνέχεια, αφού μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα με τον ΠΑΟ, που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς".

-Ήταν η δεύτερη φορά, μετά και τον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ, όπου ο καιρός ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς, αφού δυσκόλεψε αφάνταστα και τις 2 ομάδες. Το βαρύ τερέν, ανάγκασε τους παίκτες να παίξουν με πάθος και δύναμη, και λιγότερο με τεχνική. Έτσι δεν είναι;

"Όντως, όταν ο καιρός είναι βροχερός, αναγκαστικά το παιχνίδι πηγαίνει στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά όπως είπατε, επηρεάζονται το ίδιο και οι 2 ομάδες. Αυτός ο καιρός δε βοηθάει στο καλό θέαμα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εμείς δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο α’ ημίχρονο και πληρώσαμε το κακό ξεκίνημά μας".

-Τι άλλαξε μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου; Διότι, στο α’ μέρος, η ομάδα ήταν πράγματι αρνητική, ενώ στην επανάληψη βελτιώθηκε, πήρε τα ηνία του αγώνα, έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει και τη νίκη. Γιατί παρουσιάστηκαν αυτές οι μεταπτώσεις;

"Σίγουρα, στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και πιστεύω ότι βγάλαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε".

-Τώρα, το Σάββατο, ακολουθεί ένα μεγάλο ματς, ένα πραγματικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πώς πρέπει να παρουσιαστεί ο Ηρακλής, τι στοιχεία επιβάλλεται να δείξει στον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να φύγει "αλώβητος" από μία τόσο δύσκολη έδρα;

"Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γιατί το έχουμε αυτό το πρόβλημα σαν ομάδα, έχουμε κάποια κενά διαστήματα. Απ’ την άλλη, απαιτείται σοβαρότητα, να μην υποπέσουμε σε αβίαστα λάθη, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να κατορθώσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλό".

-Υπάρχουν κάποια στοιχεία του αντιπάλου σας που πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς, όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική που έχει ως ομάδα ο Παναθηναϊκός, και κυρίως μέσα στη Λεωφόρο.

"Εντάξει, αυτό είναι θέμα του προπονητή, πιστεύω ότι έχει «ακτινογραφήσει» άριστα τον αντίπαλό μας και θα μας πει ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά τους. Και με βάση αυτά τα δεδομένα, θα καταστρώσουμε και το πλάνο μας. Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

-Παύλε, τη φετινή σεζόν, η ομάδα μας, πλην του αγώνα Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, δεν τα έχει καταφέρει και τόσο καλά στους αγώνες που έδωσε στην Αθήνα. Θεωρείς ότι αυτό αποτελεί και έξτρα κίνητρο για εσάς τους παίκτες, ώστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για τη νίκη;

"Ναι, αυτό εννοείται. Είμαστε ο Ηρακλής, μία μεγάλη ομάδα και πρέπει όπου και να αγωνιζόμαστε, να τα δίνουμε όλα, να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε βαθμούς. Μακάρι να τα καταφέρουμε το Σάββατο!"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ