ΗΡΑΚΛΗΣ

Κώστας Βέλλιος: "Ο Απόστολος πήρε μόνο 5.000 ευρώ από τον Ηρακλή"

Κώστας Βέλλιος: "Ο Απόστολος πήρε μόνο 5.000 ευρώ από τον Ηρακλή"
Βέλλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας, ξέσπασε κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη. Υποστήριξε ότι ο γιος του έχει λάβει μόνο 5.000 ευρώ από τον Ηρακλή, κάνοντας λόγο για ατιμωρησία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Κώστας Βέλλιος, πατέρας του επιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολου, μίλησε στον Arena fm για τον γιο του και εξέφρασε την οργή του για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη. Ανέφερε:

"Ο Απόστολος πήρε από τον Ηρακλή μόνο 5.000 ευρώ. Οι παίκτες στο χωριό μου παίρνουν παραπάνω. Τα υπόλοιπα δεν τα πήρε. Περίμενε, περίμενε, με έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε ο κύριος αυτός (σ.σ. Παπαθανασάκης), να μην κάνει προσφυγή ο Απόστολος. Θα κυνηγήσω αυτόν το κύριο. Δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή το παιδί.

Μόλις έγινε η μεταγραφή, άρχισε να μου λέει ζοριζόμαστε, να τα πάρει μετά από ένα χρόνο από τα τηλεοπτικά. Είμαι τόσο εξοργισμένος με τον Παπαθανασάκη. Κάτω υπάρχει κλίκα. Θα πάω στον Υπουργό. Δεν ελέγχουν ανθρώπους σαν αυτόν; Πώς μπαίνουν στο ποδόσφαιρο; Πώς τους αφήνουν;

Μπήκαν τα λεφτά από τα τηλεοπτικά και αντί για 200.000 μου είπαν ότι μπήκαν 50. Ποια 50; Θα κατέβω με δικηγόρο και θα βρεθεί άκρη. Δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία.

Αγαπά και λατρεύει το σύλλογο ο Απόστολος. Έχει να παίρνει ένα ποσό 150.000. Μπήκαν τα λεφτά από τη Νova. Ποιος μπήκε και πήρε τα λεφτά; Ποιος τα πήρε;

Δεν ξέρουμε τι λεφτά πήρε ο Ηρακλής. Για τον Απόστολο λένε 1 εκατομμύριο ευρώ, 1.2, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Τώρα λένε για το πανό. Αυτό το βλέπετε, τα άλλα δεν τα βλέπετε;"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ