ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξένο σώμα ο Χουάντερσον

Ξένο σώμα ο Χουάντερσον
INTIME SPORTS

Η απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να διώξει τον Σίλβα Χουάντερσον από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης φέρνει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να απολογείται ενώπιον της διοίκησης.

Ο Σίλβα Χουάντερσον μετά από την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να τον διώξει από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης του Ηρακλή στο Καρπενήσι τον φέρνει να απολογείται ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ.

Για αυτό και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον τεχνικό της ομάδας να θέλησε με την στάση του αυτή να κρατήσει τις ισορροπίες από πολύ νωρίς στην ομάδα.

Η απόφαση του Παπαδόπουλου να εισηγηθεί την απολογία του Χουάντερσον είχε να κάνει με το ότι ο Βραζιλιάνος ούτε μετά από την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο αλλά ούτε και χθες μια μέρα μετά δεν ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του.

Κάτι που αν το έκανε θα ανέτρεπε τα δεδομένα, θα έπαιρνε συγχωροχάρτι και θα επέστρεφε άμεσα και πάλι σε ρυθμούς ομάδας. Πλέον θα κληθεί μετά την σημερινή επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη να απολογηθεί και δύσκολα να γλιτώσει το χρηματικό πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών κατά την παραμονή της αποστολής του Ηρακλή στο Καρπενήσι ο Παπαδόπουλος είχε ορίσει τον Χουάντερσον μεταξύ των πέντε αρχηγών της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Για αυτό και είχε έναν λόγο παραπάνω να έχει μεγαλύτερη απαίτηση από τον Βραζιλιάνο.

Κι όσο για τον δεύτερο πονοκέφαλο του Παπαδόπουλου έχει να κάνει με τον Χασόμα Μπίνο Μπάμπα και τις ενοχλήσεις στο γόνατό του. Για αυτό και ο Ιβοριανός μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά την σημερινή επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει και κατά πόσο θα αποκτηθεί Έλληνας μέσος κάτω των 24 ετών.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ