ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξεκαθαρίζει με Καρλίτος

Ξεκαθαρίζει με Καρλίτος

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Καρλίτος Σοάρες για τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Δημήτρης Στάμου επέκτεινε το συμβόλαιό του και παρελθόν αποτελεί ο Σάββας Σιατραβάνης.

Το φλερτ της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Καρλίτος Σοάρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα μετά από την έλευσή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο 30χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι κατά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της Μίκρας θα έχει τις τελικές συζητήσεις από όπου και θα φανεί αν θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο Καρλίτος κατά την χθεσινή του άφιξη στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», υποστήριξε πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και πως ήρθε για να μιλήσει από κοντά με τους Σπύρο Παπαθανασάκη και Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην περίπτωση απόκτησής του ο τεχνικός του Ηρακλή ουσιαστικά θα κλείσει την βασική τετράδα της άμυνάς του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Καρλίτος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας αλλά για το δεξί υπάρχει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ενώ για το κεντρικό δίδυμο προβάδισμα έχουνε οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Νίκος Ζιαμπάρης μαζί με τον Δημήτρη Στάμου.

Ο Στάμου βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όπου και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια. Μέχρι δηλαδή το 2018. Κίνηση με την οποία η διοίκηση θέλησε να τον επιβραβεύσει και συνάμα να θωρακίσει τον «κορμό» για τη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί.

Αντίθετα χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από δω και στο εξής ο Ηρακλής και ο Σάββας Σιατραβάνης όπως προέκυψε από το δεύτερο και τελευταίο ραντεβού που έγινε με την πλευρά του μάνατζέρ του. Σε αυτό δεν επήλθε συμφωνία παρά το ιδιωτικό συμφωνητικό που φέρεται να είχε υπογραφεί το περσινό καλοκαίρι σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Super League.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Σιατραβάνης μετά από τρεις σεζόν και παρά από την επιθυμία του Λαρισαίου μέσου να παραμείνει στον Ηρακλή θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη πάντως φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος και Πανθρακικός.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ