ΗΡΑΚΛΗΣ

Κούρος: "Είναι γελοίο να μιλάμε για υποβιβασμό"

Κούρος: "Είναι γελοίο να μιλάμε για υποβιβασμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του Ηρακλή, Αλέξανδρος Κούρος μίλησε για την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, όμως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της παραίτησης του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο αμυντικός του "Γηραιού", Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στον "Arena FM" κι αναφέρθηκε σ' όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και στη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

'Έκανα τρία ράμματα, αλλά τώρα είμαι εντάξει. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ, ενώ στη συνέχεια μείναμε και με 10 παίκτες. Λίγο πιο τυχεροί να ήμασταν και να μη μας είχαν στερήσει την ευκαιρία μπορεί να κάναμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί στο φάουλ του Μοντέιρο"

Για το αν μετάνιωσε που πήγε στον Ηρακλή: "Βλέπω τι γίνεται. Ήξερα τι γίνεται στον Ηρακλή. Δε μετάνιωσα καθόλου, ούτε στιγμή. Υπάρχει τρομερό κλίμα, έχουμε σπουδαίο προπονητή και βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν νομίζω να φύγει ο κόουτς. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι άλλο αλλά εμείς τον θέλουμε μαζί μας".

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι: "Μετά από τόση προσπάθεια τι να πεις στα αποδυτήρια; Πρέπει να είμαστε και λίγο ευνοημένοι. Ο διαιτητής ήταν πολύ επιεικής με κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχω δει πολλές φορές να λένε διάφορα στους επόπτες και να μη βγαίνει κόκκινη. Πρέπει να σέβονται περισσότερο τον Ηρακλή"

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Είμαστε ενωμένοι, ατσάλι και θα συνεχίσουμε. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη με τον Ατρόμητο, το περιμένουμε πως και πως αυτό το ματς. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για υποβιβασμούς. Είναι γελοίο να μιλάμε γι’ αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεκατρείς συλλήψεις για τα επεισόδια πριν το ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Δεν αποδέχεται την παραίτηση Παπαδόπουλου ο Ηρακλής
Παπαδόπουλος: "Η παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης"
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ