ΗΡΑΚΛΗΣ

Κοντά σε συμφωνία ο Ηρακλής και η Turkish Airlines

Κοντά σε συμφωνία ο Ηρακλής και η Turkish Airlines
Παπαθανασάκης INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της Turkish Airlines για να κλείσει το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές που θα φέρει σημαντικά έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κοντά σε ένα πολύ σημαντικό deal βρίσκεται ο Ηρακλής, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να βρίσκεται σε επαφές με την Turkish Airlines, που θα αποφέρει αρκετά έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο τούρκικος Εθνικός Αερομεταφορέας ενδιαφέρεται πολύ για το όνομα του "γηραιού" και όλα οδεύουν προς οριστική συμφωνία.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο για μία ακόμη φορά και είδε το ματς του Ηρακλή με τον Πανιώνιο, ενώ το μέλος του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου, Στέφανος Χατζημανώλης, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις και πως όλα βαίνουν καλώς.

"Η Turkish Airlines ενδιαφέρεται και θα ολοκληρώσει τη συμφωνία γιατί το όνομα Ηρακλής συνδυάζεται με τις επιδιώξεις της. Και για τον Ηρακλή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί μια τέτοια συμφωνία συμβαίνει μόνο σε μεγάλους συλλόγους. Η εταιρεία προσέχει, κυρίως, τα δυναμική του ομίλου. Δεν βλέπει μόνο τίτλους, αποτελέσματα αλλά άλλα πράγματα όπως το ποιοι είναι μέλη, το ειδικό βάρος του συλλόγου.

Το ειδικό βάρος δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, είναι η ιδέα του συλλόγου. Αν όλα ευοδωθούν καλά θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Από την πληροφόρηση που έχω, θεωρώ ότι είναι θέμα δέκα ημερών, στο τέλος της άλλης εβδομάδας δηλαδή. Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και να περιμένουμε τα δελτία Τύπου της Turkish Airlines και του Ηρακλή", ανέφερε χαρακτηριστικά στο Αθλητικό Metropolis.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ