ΗΡΑΚΛΗΣ

Κοντά σε Καρασαλίδη ο Ηρακλής

Κοντά σε Καρασαλίδη ο Ηρακλής
Καρασαλίδης INTIME SPORTS

Σε προχωρημένες επαφές με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη βρίσκεται ο Ηρακλής και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός αμυντικός αμυντικός θα φορέσει κυανόλευκα.

Πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλή, αφού την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του 23άχρονου αμυντικού, Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

Ο Καρασαλίδης αγωνιζόταν στην Νίκη Βόλου, απ όπου έμεινε ελεύθερος, πραγματοποιώντας δέκα εμφανίσεις και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Γηραιού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο παίκτης όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Πανσερραϊκού, έτσι ώστε να βρίσκεται σε φουλ φόρμα.

Ο Καρασαλίδης είναι να έχει σήμερα συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ηρακλή για το θέμα της μεταγραφής του και όλα δείχνουνε πως η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμούσε έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνάς του και τον βρήκε στο πρόσωπο του 24χρονου Σερραίου.

Υπενθυμίζεται πως οι άλλες δύο μεταγραφές του Ηρακλή στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου και ο Ηλίας Τσιλιγκίρης που χθες έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ