ΗΡΑΚΛΗΣ

Κερδίζει έδαφος ο Μάκος στον Ηρακλή

Κερδίζει έδαφος ο Μάκος στον Ηρακλή

Η συνάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη με τον Νίκο Παπαδόπουλο στην διάρκεια της Τετάρτης πρόκειται να σηματοδοτήσει την ενίσχυση του ρόστερ του Ηρακλή εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τον Γρηγόρη Μάκο να είναι πάντα ψηλά στην λίστα.

Η ενίσχυση του ρόστερ του Ηρακλή θα δρομολογηθεί από την σημερινή συνάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη με τον Νίκο Παπαδόπουλο όπου θα οριοθετηθούν στόχοι ώστε να υλοποιηθεί η απόκτησή τους.Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιστρέφει από την Αθήνα και θα περιμένει να ακούσει τον Έλληνα τεχνικό που επιθυμεί να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα εργαλεία του στην διάθεσή του στην πρώτη της προετοιμασίας.

Το όνομα του διεθνή Γρηγόρη Μάκου είναι πάντα ψηλά στην λίστα του Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Τόσο μετά την μη απόκτηση του Πορτογάλου Έλιο Πίντο όσο και αυτής του ΓεωργιανούΓκιόργκι Αμπουρτζάνια.

Ο 28χρονος διεθνής είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Ανόρθωση όντας βασικός στέλεχος της Κυπριακής ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια αλλά πλέον δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην ελληνικήSuperLeague.

Όσο για τον Πίντο συμφώνησε με ομάδα Β΄ κατηγορίας του Κατάρ ενώ ο Αμπουρτζάνια υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση.Για την ενίσχυση του αριστερού μπακ η περίπτωση του Βραζιλιάνου Καρλίτος, του αριστερού μπακ της ΑΕΛ Λεμεσού, φάνηκε να συναντάει εμπόδια.

Για αυτό και ο Παπαδόπουλος στράφηκε στον ποδοσφαιριστή του στον Εθνικό Άχνας την περίοδο 2012-2013 και νυν της Νέας Σαλαμίναςαλλά και πρώην του Άρη επίσης Βραζιλιάνο τον Μάρκο Αουρέλιο.Εν τω μεταξύ η ιστοσελίδα Soka.co.keαναφέρει ότι ο διεθνής Κενυάτης αριστερός μπακ Ομάρ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ηρακλή η οποία θα ολοκληρωθεί όταν έρθει στην Θεσσαλονίκη. Συμφωνία που θα ολοκληρωθεί αφού πρώτα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ενδεχόμενη ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ