ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατσαμπής: "Ντρέπομαι που μιλάω για παραμονή"

Κατσαμπής: "Ντρέπομαι που μιλάω για παραμονή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τάσος Κατσαμπής και Βασίλης Καραγκούνης μίλησαν σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας για την κατάσταση στον Ηρακλή και τη μάχη που δίνει για παραμονή στη Super League.

Ο Τάσος Κατσαμπής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Άλλη μια φορά το μέλημά μας είναι πως θα σωθεί η ομάδα. Με λυπεί πολύ αυτό. Με ενοχλεί πολύ το άδικο.

Και για μια ομάδα που είναι το σπίτι μου θα τρέξω μέχρι να δικαιωθούμε. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Στα χαρτιά δε γράφει πουθενά ότι ομάδα που δεν πληροί τον φάκελο αδειοδότησης πέφτει κατηγορία.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όπως και το 2011. Και τότε νομίσαμε ότι θα μείνουμε κατηγορία και είδατε τι έγινε. Δυστυχώς δεν τον θέλουν τον Ηρακλή. Ντρέπομαι που μιλάω για παραμονή.

Δεν μπορώ να ακούω για παραμονή. Βγάζω το καπέλο στα παιδιά που έσωσαν την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να ακούω αν θα βγούμε Ευρώπη, αν θα πάμε στους ομίλους κλπ. Είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά κρατάω μια επιφύλαξη".

Ο Βασίλης Καραγκούνης μίλησε στον ίδιο σταθμό και ανέφερε: "Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους, τώρα στα δύσκολα. Περιμένουμε την Τετάρτη την απόφαση, αφού δεν υπάρχει νόμος που να μιλάει για υποβιβασμό.

Και η ομάδα μας στήριξε. Λόγω των καταστάσεων πρέπει να παλέψουμε μέσα από τις δυσκολίες και πράγματα που ήταν απαράδεκτα. Μιλάμε για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας

Τα χρωστούμενα που υπάρχουν είναι αρκετά. Στις ομάδες πρέπει να είναι άνθρωποι φερέγγυοι γιατί ο παίκτης πρέπει να ζήσει από αυτό. Μιλάμε με τα υπόλοιπα παιδιά Περνάνε δύσκολα, αφού τα χρήματα που εισέπραξαν φέτος ήταν πολύ λίγα.

Ο Ηρακλής είναι ιδέα. Με βάρος στη φανέλα. Κι αν πρέπει να περάσουμε δύσκολα, θα το κάνουμε για την ομάδα και τον κόσμο της".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ