ΗΡΑΚΛΗΣ

Καθαρή η μαγνητική του Πουρτουλίδη

Καθαρή η μαγνητική του Πουρτουλίδη

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νίκο Πουρτουλίδη μετά από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο αρχηγός του Ηρακλή στον αριστερό του αστράγαλο.

Τα νέα για τον Νίκο Πουρτουλίδη ήταν ευχάριστα μετά από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο αρχηγός του Ηρακλή στον αριστερό του αστράγαλο. Αυτή ήταν καθαρή αφού δεν έδειξε κάτι σοβαρό μετά τον τραυματισμό και η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται στοχεύει στην μείωση του διαστρέμματος που είχε υποστεί.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Πουρτουλίδη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στην τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ.

Για τον τεχνικό του Ηρακλή εκτός του αρχηγού της ομάδας ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Νίκο Ζιαμπάρη. Το αιμάτωμα που κληρονόμησε ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή πέφτοντας πάνω στο προστατευτικό κάγκελο του γηπέδου του Ευόσμου στα πρώτα λεπτά του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Αγροτικό Αστέρα υποχώρησε.

Αυτό σημαίνει ότι από αύριο ο Ζιαμπάρης θα τεθεί στην διάθεση του τεχνικού του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ η αυριανή προπόνηση του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στις 12:00.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ