ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατατέθηκε η έφεση του Ηρακλή για την άδεια

Κατατέθηκε η έφεση του Ηρακλή για την άδεια
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έφεση κατά της απόφασης για τη μη χορήγηση άδειας στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής. "Καίει" επίσης το θέμα Πουρτουλίδη.

Έφεση κατά της απόφασης για τη μη χορήγηση άδειας στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής. Οι "κυανόλευκοι" θεωρούν ελπίζουν σε δεύτερο βαθμό εκδίκασης του φακέλου τους, να δικαιωθούν και και να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League.

Πλέον αναμένεται να οριστεί η νέα ημερομηνία για την εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής. Αν απορριφθεί και πάλι, τότε ο "γηραιός" θα υποβιβαστεί και την θέση του θα πάρει ο Λεβαδειακός, ο οποίος περιμένει στη γωνία για να επιστρέψει στα "μεγάλα σαλόνια" την σεζόν 2017-18.

Εξάλλου, υπάρχει και η εκκρεμότητα με τον Νίκο Πουρτουλίδη.Το θέμα θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και γίνεται μάχη ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό για την πλειοψηφία στο Δ.Σ. Θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως όποια ομάδα υπερισχύσει, θα προσφύγει στο διαιτητικό και έτσι αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια στην υπόθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ