ΗΡΑΚΛΗΣ

Καρλίτος στο Sport24.gr: "Ξέρω το μέγεθος του Ηρακλή"

Καρλίτος στο Sport24.gr: "Ξέρω το μέγεθος του Ηρακλή"

O 30χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, Καρλίτος Σοάρες, εξηγεί στο Sport24.gr τί ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το "ναι" στους ανθρώπους του Ηρακλή και να έρθει στην Ελλάδα.

Μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη κατά την τρέχουσα περίοδο αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγο, ο Ηρακλής. Ο Καρλίτος Σοάρες, πρώην 30χρονος αμυντικός της ΑΕ Λεμεσσού από το Πράσινο Ακρωτήρι μιλά στο Sport24.gr για το νέο βήμα της καριέρας του.

"Όλα έγιναν πιο εύκολα μετά τη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή. Μου εξήγησαν το πρότζεκτ που έχουν και κυρίως τις ιδέες που έχουν για τον Ηρακλή. Όλα αυτά με βρήκαν σύμφωνο και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου. Επιδίωξή μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Ξέρω το όνομα και το μέγεθος του Ηρακλή στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις ιστορικότερες και πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι έχει πολύ κόσμο.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους και τον κόσμο της ομάδας είναι δουλειά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Δουλειά. Φυσικά και μίλησα με Πορτογάλους που έχουν παίξει στην Ελλάδα, για να ζητήσω τη γνώμη τους. Μίλησα με τον Εντίνιο (πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) που έχει περάσει από την Ελλάδα και μου είπε τα καλύτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το γνωρίζω κι εγώ ότι είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα", είπε ο Καρλίτος Σόαρες στο Sport24.gr.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ