ΗΡΑΚΛΗΣ

Καρασαλίδης για 1,5 χρόνο

Καρασαλίδης για 1,5 χρόνο
INTIME SPORTS

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ηρακλή και αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανόλευκων", το Γενάρη.

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή στα πλαίσια της περιόδου του Ιανουαρίου αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο 24χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής που προ ημερών είχε μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου. Μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Καρασαλίδης θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο κιόλας παιχνίδι του Ηρακλή. Και συγκεκριμένα αυτό της Κυριακής στο ΕΑΚ του Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό για τον 2ο όμιλο της Football League.

Να σημειωθεί πως η θέση του είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ. Κάτι που έδειξε με επιτυχία στη Νίκη Βόλου επί της παρουσίας του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Η μεταγραφή του Καρασαλίδη εκτός απρόοπτου θα είναι η τελευταία μεταγραφή των «κυανόλευκων» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η τρίτη μετά από τους Γιαννίκογλου και Τσιλιγκίρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την μεταγραφή του Καρασαλίδη ανέφερε τα εξής: "Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή σήμερα το απόγευμα και είναι πλέον παίκτης της ομάδας. O Καρασαλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 3 Μαΐου του 1991 και έχει ύψος 1.83. Ξεκίνησε απ’ της ακαδημίες του ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκε μέχρι το 2011 άλλα δεν αγωνίστηκε ποτέ καθώς το 2010 δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με την οποία είχε δέκα συμμετοχές και το 2010 δόθηκε εκ νέου δανεικός στον Μέγα Αλέξανδρο μετρώντας εννέα συμμετοχές.

Απ’ το 2011 ως το 2013 έπαιξε στον Πανσερραϊκό έχοντας 28 συμμετοχές και δύο γκολ, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν πήγε στον Άρη πραγματοποιώντας δύο εμφανίσεις και στο δεύτερο μισό μετακόμισε στον Πανηλειακό όπου φόρεσε έξι φορές τη φανέλα του. Το 2008-09 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα U-19 έχοντας δύο συμμετοχές στο ενεργητικό του. Φέτος ξεκίνησε την χρονιά στη Νίκη Βόλου όπου είχε 11 συμμετοχές".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ