ΗΡΑΚΛΗΣ

Καραγκούνης: "Άφησε γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία με την ΑΕΚ"

Καραγκούνης: "Άφησε γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία με την ΑΕΚ"

Ο Βασίλης Καραγκούνης τόνισε ότι ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ ενώ έκανε ειδική αναφορά στην επικείμενη επιστροφή του στο Περιστέρι για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας ακραίος μπακ:

Βασίλη, τι γεύση αφήνει στην ομάδα μας ο αγώνας με την ΑΕΚ;

Σίγουρα, μας άφησε «γλυκόπικρη» γεύση το ισόπαλο αποτέλεσμα, διότι θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε κερδίσει τον αγώνα και τους 3 βαθμούς και να βλέπαμε διαφορετικά τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Κατά κοινή ομολογία, ο Ηρακλής είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όμως δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Όμως όπως είδατε κι εσείς, ήμασταν άτυχοι στην τελική επιλογή για να τελειώσουμε σωστά κάποιες κρίσιμες φάσεις, με αποκορύφωμα τις 2 ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ πέρασε στο παρελθόν. Τώρα ο Ηρακλής έχει μπροστά του τον δευτεριάτικο αγώνα στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Έτσι είναι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει τελειώσει, ήδη το έχουμε ξεχάσει και αυτό που έχει προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, θέλουμε να πάμε στο Περιστέρι να κερδίσουμε ότι καλύτερο, που δεν είναι άλλο απ’ τη νίκη και τους βαθμούς.

Καραγκούνης: "Άφησε γλυκόπικρη γεύση η ισοπαλία με την ΑΕΚ"

Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

Κοιτάξτε, ο Ατρόμητος ανεξάρτητα απ’ τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται τη δεδομένη περίοδο, θεωρώ ότι ανέκαθεν είχε μία καλή υποδομή ως ομάδα, είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικός και νομίζω ότι αν και οι 2 ομάδες παίξουν αυτό που μπορούν πραγματικά, θα δούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ηρακλής, ώστε να φύγει «αλώβητος» από μία δύσκολη έδρα;

Εμείς πάμε οπωσδήποτε εκεί για τους 3 βαθμούς, δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία ή το πώς θα αποφύγουμε την ήττα, θα πάμε να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε όπως στα 3 τελευταία παιχνίδια, με την απαραίτητη συγκέντρωση στα μετόπισθεν, να παίξουμε με ηρεμία το παιχνίδι μας, να έχουμε την κατοχή και να χαρούμε τον αγώνα, τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα.

Εσύ έχεις περάσει από την ομάδα του Ατρομήτου. Πώς αισθάνεσαι που θα βρεθείς τη Δευτέρα ως αντίπαλος στο Περιστέρι;

Το να γυρνάς σε μία ομάδα απ’ την οποία πέρασες όταν ήσουν πιο μικρός, σου ξυπνά κάποιες ιδιαίτερες αναμνήσεις. Αλλά από εκεί και πέρα, το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο στον Ηρακλή. Σίγουρα, στο Περιστέρι θα δω γνώριμα κι αγαπημένα πρόσωπα, όμως τώρα είμαι παίκτης του Ηρακλή, είμαι 100% συγκεντρωμένος σ’ αυτό και στη σκέψη μου είναι να πάω εκεί, να είμαι διαθέσιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής, να τα δώσω όλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ