ΗΡΑΚΛΗΣ

"Καμπάνα" 6 βαθμών στον Ηρακλή

"Καμπάνα" 6 βαθμών στον Ηρακλή

Για οφειλές 22.642,48 ευρώ στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών. Τι ισχύει με τις προθεσμίες.

Τελειωμό δεν έχουν τα χρέη και και τα οικονομικά προβλήματα στον Ηρακλή... Με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ ο «γηραιός» τιμωρείται με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα ύψους 22.642,48 ευρώ.

Στον πρώτο οφείλονται 9.792,50 ευρώ και στον δεύτερο 12.849,98 ευρώ, ποσά που έχουν τελεσιδικήσει με απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ  και πρέπει να εξοφληθούν σε τρεις εργάσιμες ημέρες.

Η προθεσμία αρχίζει από την Μεγάλη Πέμπτη και αν οι ποδοσφαιριστές δεν εξοφληθούν τότε θα ανακοινωθεί η αφαίρεση των έξι βαθμών από την Super League. Οι βαθμοί θα επιστραφούν στον «γηραιό» μόνο εφόσον οι ποδοσφαιριστές πληρωθούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών μετά την ανακοίνωση από τον συνεταιρισμό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 41/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 42/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

"Δεν έχουμε χρήματα ούτε για τα απλά"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα μυστικά του κοινωνικού μερίσματος

Εν αναμονή της εκκίνησης υποβολής αιτήσεων, το υπουργείο δίνει στη δημοσιότητα ένα ερωτηματολόγιο προκειμένου να λυθούν απορίες για τους δικαιούχους του μερίσματος

Ιωάννα Τούνη, η δασκάλα-τούμπανο που κάνει περήφανη τη Θεσσαλονίκη

H πιο βαβαβούμ παίκτρια του My Style Rocks αφήνει το δικό της ανεξίτηλο στίγμα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο πατέρας έβαλε τη φωτιά - Νεκρά τα δύο παιδιά του

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας πατέρας και τα δύο μικρά παιδιά του έχασαν τη ζωή τους ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους. Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε σημείωμα του 40χρονου στο σπίτι

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24