ΗΡΑΚΛΗΣ

"Καμπάνα" 6 βαθμών στον Ηρακλή

"Καμπάνα" 6 βαθμών στον Ηρακλή

Για οφειλές 22.642,48 ευρώ στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών. Τι ισχύει με τις προθεσμίες.

Τελειωμό δεν έχουν τα χρέη και και τα οικονομικά προβλήματα στον Ηρακλή... Με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ ο «γηραιός» τιμωρείται με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα ύψους 22.642,48 ευρώ.

Στον πρώτο οφείλονται 9.792,50 ευρώ και στον δεύτερο 12.849,98 ευρώ, ποσά που έχουν τελεσιδικήσει με απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ  και πρέπει να εξοφληθούν σε τρεις εργάσιμες ημέρες.

Η προθεσμία αρχίζει από την Μεγάλη Πέμπτη και αν οι ποδοσφαιριστές δεν εξοφληθούν τότε θα ανακοινωθεί η αφαίρεση των έξι βαθμών από την Super League. Οι βαθμοί θα επιστραφούν στον «γηραιό» μόνο εφόσον οι ποδοσφαιριστές πληρωθούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών μετά την ανακοίνωση από τον συνεταιρισμό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 41/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 42/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

"Δεν έχουμε χρήματα ούτε για τα απλά"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παίκτρια στο Power of Love: Η σεξοβόμβα Όλγα αναστάτωσε τους άντρες

Η 31χρονη Ρωσίδα κλήθηκε να "παρουσιαστεί" πρώτα στο σπίτι των αγοριών και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24