ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάλεσμα Παπαθανασάκη με Πανιώνιο

Κάλεσμα Παπαθανασάκη με Πανιώνιο
Παπαθανασάκης INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα της Super League (διπλό του στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής) με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχό του Σπύρο Παπαθανασάκη να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Ένα κάλεσμα από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχό της ΠΑΕ που είχε συγκεκριμένο στόχο. Το παιχνίδι που ακολουθεί στο Καυτανζόγλειο με τον Πανιώνιο για το δύο στα δύο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά έπρεπε να είχαμε περισσότερη διάρκεια. Ήταν όνειρο να γυρίσουμε στη Super League και ακόμα καλύτερα που επιστρέψαμε με νίκη επί της Καλλονής.

Η ομάδα θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε πολλή δουλειά την εβδομάδα που έρχεται και παλεύουμε να κάνουμε τον Ηρακλή ακόμα μεγαλύτερο. Όλοι στα γραφεία δουλεύουν πολύ σκληρά», ήταν τα λόγια του Παπαθανασάκη για το διπλό στην Μυτιληνη.

Κι όσο για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κόντρα στον Πανιώνιο, είπε: « Θέλω να δω πολύ κόσμο την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο με τον Πανιώνιο. Τα παιδιά σήμερα έπαιξαν με την καρδιά τους. και το αξίζουν».

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Γιάννη Λουκίνα. Ο Έλληνας επιθετικός που στο χθεσινό παιχνίδι στην Μυτιλήνη έμεινε εκτός αποστολής έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Για έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο ο Λουκίνας, για τον οποίο φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Νίκος Ζιαμπάρης που επίσης το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι δεν έχουνε κληθεί να συζητήσουνε για την επέκτασή τους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ