ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάκωση ο Περόνε στον Ηρακλή

Κάκωση ο Περόνε στον Ηρακλή
Περόνε

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Εμάνουελ Περόνε επιβεβαιώθηκαν μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αργεντινός επιθετικός του Ηρακλή που έδειξε ότι υπέστη κάκωση στο γόνατό του.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Εμάνουελ Περόνε επιβεβαίωσαν τους φόβους για τον τραυματισμό του στην χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή που έδειξε ότι υπέστη κάκωση στο γόνατό του. Ο έμπειρος Αργεντινός επιθετικός είχε αποχωρήσει από τη χθεσινή προπόνηση και συγκεκριμένα το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε την Παρασκευή έδειξε ότι υπέστη κάκωση γόνατος με παρουσία υδράρθρου και μικρής ποσότητας οστικού οιδήματος.

Το άσχημο για τον Περόνε και τον τεχνικό του Ηρακλή Νίκο Παπαδόπουλο έχει να κάνει με τον εκτιμώμενο χρόνο της απουσίας του που υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα είναι εκτός πλάνων για τα παιχνίδια με τους Πλατανιά, Skoda Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατ΄ επέκταση ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κάτι που σημαίνει ότι χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο πρώτος σκόρερ της περσινής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Γιάννης Λουκίνας.

Για τον Παπαδόπουλο πάντως και σαν να μην έφτανε το πρόβλημα που προέκυψε με τον Περόνε υπήρξε και με τον Νίκο Ζιαμπάρη. Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής και το Σάββατο θα φανεί το διάστημα της απουσίας του.

Κι όσο για τα εκτός αγωνιστικού χώρα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης αναμένεται την προσεχή Δευτέρα να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά θα μεταβεί αμέσως στην Κρήτη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά ενώ έχει προγραμματίσει να παραμείνει σχεδόν δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι παρών και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Μεταξύ άλλων ο Παπαθανασάκης στο διάστημα της παρουσίας του θα φροντίσει να ανταποκριθεί σε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως με συμφωνίες στο χορηγικό κομμάτι και όχι μόνο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ