ΗΡΑΚΛΗΣ

Κακιούσης: "Συνεννοημένος ο διαιτητής"

Κακιούσης: "Συνεννοημένος ο διαιτητής"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Κακιούσης τόνισε πως η ΕΠΟ θέλει να καταστρέψει τον Ηρακλή και είχε συνεννοηθεί με το διαιτητή σχετικά με το πανό.

Το μέλος του Ερασιτέχνη Ηρακλή μίλησε στο Sentra 103,3 για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Καυτανζόγλειο την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την έκταση που πήρε το θέμα του πανό και των επεισοδίων: " Είναι πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας και ειδικά για αυτούς που προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα και τον Ερασιτέχνη. Η ατυχία μας είναι ότι δεν είχε αγωνιστική χθες. Αν είχε Superleague, θα υπήρχε μια έκταση, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό".

Για τις ευθύνες που υπάρχουν στο θέμα του πανό και των επεισοδίων: " Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο φταίνε και οι δύο πλευρές. Στην Καλλικράτεια είχε αναρτηθεί το ίδιο πανό και ύστερα από συνεννόηση πείσαμε τον διαιτητή να ξεκινήσει το παιχνίδι, για να μην έχουμε τα αποτελέσματα που είδαμε στο Καυτανζόγλειο. Σε εκείνη τη φάση το πανό καλύφθηκε στο επίμαχο σημείο που έλεγε για τον κ. Πιλάβιο.

Χθες, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να καλυφθεί το πανό, γιατί κάποιοι 50 που έχουν αντίθετη άποψη πήγαν και έβαλαν πάλι το πανό. Η ένστασή μας είναι ότι το πανό δεν είχε αναρτηθεί όταν άρχισε το ματς. Ο διαιτητής είχε πάρει εντολή ότι σε περίπτωση που αναρτηθεί θα πρέπει να γίνει διακοπή. Διέκοψε το παιχνίδι πριν αναρτηθεί το πανό και αυτό εξόργισε τον κόσμο.

Στο βίντεο που έχω στα χέρια μου, μετά τη διακοπή έστησαν όλο το πανό. Η ουσία είναι ότι υπήρχε μια προκατάληψη και εκεί εξοργίστηκε ο κόσμος και μπήκε μέσα. Είναι καταδικαστέοι αυτοί οι άνθρωποι και δεν πρέπει να πατήσουν ξανά στο γήπεδο, αλλά το πανό δεν ήταν σηκωμένο όταν διεκόπη το ματς. Στο ΟΑΚΑ γιατί δεν έγινε οριστική διακοπή; Επειδή υπήρχε ένας έμπειρος διαιτητής που μπορούσε να διαχειριστεί μια κατάσταση".

Για την κόντρα με την ΕΠΟ: " Αυτός ο διαιτητής ήταν συνεννοημένος, είχε πάρει εντολή από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ θέλει να καταστρέψει τον Ηρακλή, χίλια μηδέν. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ, προσπαθούμε να πάρουμε μια παράταση για μεταγραφές εδώ και μία εβδομάδα, δεν μας το επιτρέπουν. Παίρνουν τηλέφωνο για να κάνουν μήνυση στον Ατματζίδη επειδή είπε ότι ο Πιλάβιος είναι ο δολοφόνος του Ηρακλή. Θέλουμε να σταματήσει η κόντρα. Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ να κάνουμε μια νέα αρχή;".

Για το μέλλον του Ηρακλή: " Έτσι δεν μπορεί να περπατήσει με τίποτα. Δεν θα κάνει νέα αρχή με αυτόν τον τρόπο. Εμείς είμαστε δύο εβδομάδες στον Ηρακλή, προσπαθούμε να βρούμε λύση σε άλλα προβλήματα. Αυτό το πρόβλημα (σ.σ. των λίγων οπαδών που δημιουργούν προβλήματα) το έχουν όλες οι ομάδες. Πλέον ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται αν είναι στο τοπικό ή στο περιφερειακό. Θέλει να τον δει στη Superleague".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ