ΗΡΑΚΛΗΣ

Και επισήμως στον Ηρακλή ο Μακρής

Και επισήμως στον Ηρακλή ο Μακρής
Μακρής

Ύστερα από συζητήσεις που κράτησαν σχεδόν ένα μήνα, ο Γιώργος Μακρής είπε το "ναι" στον Ηρακλή. Υπέγραψε, προπονήθηκε και ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε στον Ηρακλή ο Γιώργος Μακρής. Ο 31 ετών αμυντικός μέσος συμφώνησε με τον Γηραιό και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση κράτησαν σχεδόν ένα μήνα, αλλά τελικά το deal ολοκληρώθηκε, όπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί.

Ο έμπειρος μέσος δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος. Το ήθελα πάρα πολύ, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, μιλούσα κυρίως με τον προπονητή, και ήρθε τελικά η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει το θέμα.

Και επισήμως στον Ηρακλή ο Μακρής

Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και εγώ από την πρώτη στιγμή έδειξα το ενδιαφέρον μου. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω συναντήσει ένα φανταστικό κλίμα, και η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια. Δεν είμαι 100% έτοιμος, έχω αρκετό καιρό που κάθομαι, αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση επειδή πρόσεχα αρκετά".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ