ΗΡΑΚΛΗΣ

Καγιούλης: "Δύσκολα θα προχωρήσει του Μοντεκάλβο"

Καγιούλης: "Δύσκολα θα προχωρήσει του Μοντεκάλβο"
Καγιούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καγιούλης, που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να εμπλακεί στον Γηραιό, τόνισε ότι δεν είναι συνεργάτης του Παπαθανασάκη και δήλωσε ότι δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση Μοντεκάλβο.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα (19/9) ο Νίκος Καγιούλης, που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ομογενής μάνατζερ ανέφερε αρχικά: "Ασχολήθηκα με τον Ηρακλή, μέσω κάποιων γνωστών. Είναι ένα μέρος της δουλειάς μου στην εταιρία στην οποία βρίσκομαι. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και το αποδέχθηκα.

Είναι μια επιχείρηση, να φτιάξουμε το οικοδόμημα που λέγεται Ηρακλής. Έχουμε κάνει ένα διετές πλάνο, ώστε να προσεγγίσουμε επενδύτες και αγοραστές. Δεν ήρθα να απολογηθώ για όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά είμαι για το μέλλον. Θα πρέπει να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα. Θα πρέπει να διευθετήσουμε τα προβλήματα είτε με οικονομικές ενέσεις από την εταιρία μου, είτε από χορηγίες".

Καγιούλης: "Δύσκολα θα προχωρήσει του Μοντεκάλβο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόσθεσε λέγοντας: "Δεν είμαι συνεργάτης του Παπαθανασάκη. Είμαι ένας αυτόνομος άνθρωπος που έχει δικούς του συνεργάτες. Είναι διαφορετικά κομμάτια. Ο Παπαθανασάκης είναι μεγαλομέτοχος και θέλει να απεμπλακεί από τον Ηρακλή. Αυτό είναι ο σκοπός που προχωράω. Έχουμε επενδύτες που συνομιλούμε μαζί τους για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Αν ο φίλαθλος με βλέπει σαν συνεργάτη ή υπάλληλο του είναι μεγάλο λάθος".

Όσο για το ενδεχόμενο να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ο Ιταλός Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο Καγιούλης είπε: " Θεωρώ ότι η περίπτωση του Μοντεκάλβο δύσκολα να προχωρήσει και μακάρι να με διαψεύσει".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ