ΗΡΑΚΛΗΣ

Ιντζόγλου: "Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι, ήταν ακούσιο το χέρι"

Ιντζόγλου: "Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι, ήταν ακούσιο το χέρι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι στο Ηρακλής-Ολυμπιακός εξέφρασε τη δική του άποψη για την παράβαση που καταλόγισε ο ρέφερι της αναμέτρησης ενώ μίλησε και για το πείσμα των παικτών να σώσουν τον "Γηραιό".

Άθελα του ο Λευτέρης Ιντζόγλου έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός κάνοντας ένα χέρι στο οποίο ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και αυτό οδήγησε στην ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.

Ο νεαρός μέσος μίλησε για την φάση αυτή καθ' αυτή λέγοντας πως ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υπήρχε χέρι και ήταν ακούσιο και τόνισε ότι η ισοφάριση έδωσε ψυχολογία στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

Για τη φάση του πέναλτι στην οποία ήταν πρωταγωνιστής:
"Θεωρώ δεν ήταν πέναλτι. Ήταν ακούσιο. Γλίστρησε ο Μπαρτολίνι και στη συνέχεια και εγώ και πέφτοντας βρήκα τη μπάλα με το χέρι και δεν έπρεπε ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Αυτή η φάση έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογία στον Ολυμπιακό μας πίεσε και κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ".

Για το αν πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη:
"Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς και ειδικά μετά το 1-1, όμως λίγο η κούραση και λίγο η πίεση του Ολυμπιακού μας οδήγησε στην ήττα".

Για τις κράμπες στο τέλος:
"Πιστεύω αυτό οφείλεται ότι ήρθαν πολλά παιδιά αργά στην προετοιμασία. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα σε φυσική κατάσταση, θα βρούμε ρυθμό και πάμε καλύτερα"
.

Για το ότι σας έχουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό:
"Έχουμε πεισμώσει και γι΄ αυτό δουλεύουμε συνεχώς για να τους βγάλουμε ψεύτες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε τα διοικητικά προβλήματα να τα αφήνουμε έξω από τα αποδυτήρια, αλλά άνθρωποι είμαστε και μας επηρεάζουν. Όμως από τη στιγμή που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάμε όλα".

Για το περιστατικό με τον Ντεγκρά:
"Λάθη γίνονται και δεν χρειάζεται να αντιδράει κάποιος έτσι".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ