ΗΡΑΚΛΗΣ

Ιντζόγλου: "Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"

Ιντζόγλου: "Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του φετινού Ηρακλή ωστόσο υποστηρίζει πως παρά το απόλυτο των πέντε πρώτων αγωνιστικών το ταμείο θα γίνει στο τέλος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League.

Ένα από τα βασικά γρανάζια του φετινού Ηρακλή ο Λευτέρης Ιντζόγλου υποστηρίζει πως παρά το απόλυτο των πέντε πρώτων αγωνιστικών το ταμείο θα γίνει στο τέλος και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League θα πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Εθνικό Σερρών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου ο Ηρακλής επιστρέφει μετά τις 20 Οκτωβρίου και θα αγωνιστεί στην έδρα του, για την προσωπική του βελτίωση και όχι μόνο.

"Όπως γνωρίζετε έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Είμαστε αήττητοι με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι ανάγκη να παραμείνουμε σοβαροί, γιατί η επιτυχία από την αποτυχία αποτελεί βάδισμα σε μια μικρή κλωστή", τόνισε στο αρχικό του σχόλιο ο μέσος του Ηρακλή.

Σχετικά με το γεγονός ότι την Παρασκευή ο Ηρακλής θα επιστρέψει στο Καυτανζόγλειο μετά από αρκετό καιρό και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της δήλωσε: "Ο κόσμος ήταν παντού, σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Ποτέ δεν αισθανθήκαμε ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Γι΄ αυτό και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την συμπαράσταση του και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε μία ακόμη χαρά".

Σε ερώτηση σχετικά με την φετινή προσωπική του βελτίωση εντός αγωνιστικού χώρου είπε: "Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με πέρσι. Και φέτος δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και εγώ από την πλευρά μου δίνω ότι καλύτερο μπορώ".

Για τον ρυθμό που θα μπορεί να έχει και πάλι ο Ηρακλής μετά τις αλλεπάλληλες διακοπές στο πρωτάθλημα επεσήμανε: "Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο. Θα βρούμε ρυθμό. Τόσο καιρό παίζαμε φιλικά αλλά σίγουρα τα επίσημα είναι κάτι διαφορετικό. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε ένα κενό διάστημα, αλλά στα επόμενα θα είμαστε καλύτερα".

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που έχουνε αλλάξει την εικόνα του Ηρακλή σε σχέση με πέρσι σημείωσε: "Οι αλλαγές είναι τρομακτικές θα έλεγα, σε όλα τα επίπεδα. Και πρώτα πρώτα, πλέον υπάρχει διοικητική ηρεμία που συνεπάγεται και οικονομική ηρεμία. Πλέον σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν λείπει τίποτα και η ομάδα είναι αφοσιωμένη μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάει η επιτυχία".

Για το αν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα πρόσθεσε: "Δουλέψαμε πολύ καιρό σωστά και ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν περιμέναμε αυτό το ξεκίνημα, αλλά δουλέψαμε πολύ για να το πετύχουμε".

Για το αν η παρουσία των Ρομάνο και Πουρτουλίδη έχει αυξήσει την ποιότητα στον άξονα υπογράμμισε: "Και με την παρουσία του Νίκου (σ.σ. Πουρτουλίδη), αλλά και του Ντιέγκο (σ.σ. Ρομάνο), τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως διαφορετικά είναι και με τους τρεις ξένους. Μας δίνουν απίστευτες βοήθειες, ώστε να δώσουμε και εμείς το κάτι παραπάνω". Για την άνοδο συμπλήρωσε: "Με αυτό το σκεπτικό ανανεώσαμε, όσοι προχώρησαν σ’ αυτή την απόφαση. Να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος".

Για την παρουσία του Ηρακλή και των ποδοσφαιριστών του εξίσου καλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με την συμμετοχή τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις σχολίασε: "Από αυτό φαίνεται ότι ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστή τον χαροποιεί να δίνει χαμόγελα σε παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι κινήσεις αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο και εντάσσονται στο πλαίσιο της αλλαγής που υπάρχει στην οργάνωση. Για πολλούς φιλάθλους και οπαδούς, ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει παντού".

Τέλος, για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Εθνικό Σερρών κατέληξε: "Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει με στόχο να παίξει κλειστά. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη υπομονή, κατοχή της μπάλας και σωστές οργανωμένες επιθέσεις για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ