ΗΡΑΚΛΗΣ

Ιντζόγλου: "Πιστεύαμε όλοι στη νίκη επί του Αστέρα"

Ιντζόγλου: "Πιστεύαμε όλοι στη νίκη επί του Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ηρακλή επί του Αστέρα αλλά και στο πως πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο "γηραιός".

Ο μέσος του Ηρακλή, Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Πανθρακικό, ο οποίος τελικά θα διεξαχθεί και με την παρουσία του κόσμου της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για τη μεγάλη νίκη που πήρε ο Ηρακλής μέσα στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

-Λευτέρη, το Σάββατο η ομάδα αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο. Κρύβει δυσκολίες η συγκεκριμένη αναμέτρηση;
Ναι, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε αυτούς τους βαθμούς μέσα στην έδρα μας ώστε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

-Τι πρέπει να προσέξει ο Ηρακλής σ’ αυτό το παιχνίδι;
Κατ’ αρχάς, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πρέπει να βγαίνουμε οργανωμένα στην επίθεση για να πετύχουμε πιο εύκολα γκολ, αλλά πάντα το μυαλό μας να είναι και στην άμυνα, διότι ο Πανθρακικός είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

-Πώς προετοιμάζεται η ομάδα για τον σαββατιάτικο αγώνα;
Κοιτάξτε, το βασικό είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, για να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

-Μπορεί ο Πανθρακικός να ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Καλλονή, ωστόσο, στα 3 πρόσφατα παιχνίδια του, σημείωσε 8 τέρματα και μάλιστα με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.
Έτσι είναι, όπως τα λέτε. Έχουμε δει ότι ο Πανθρακικός, παρ’ όλο που βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα, έχει αλλάξει πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές. Θέλει πολλή προσοχή, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση.

-Τα καλά νέα ήρθαν στην έφεση, κι έτσι η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της.
Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και στις εντός έδρας αναμετρήσεις, κυριολεκτικά αποτελεί τον 12παίκτη μας!

-Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα έκανε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα. Ήταν μία νίκη με πολλαπλά οφέλη, εκτός των βαθμών; Και εννοούμε το πρεστίζ, την ψυχολογία, αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί εδώ και 4 χρόνια;
Ναι, ήταν μία τεράστια επιτυχία. Μην ξεχνάμε όμως, ότι και πέρσι, σ’ έναν άλλο θεσμό, αυτόν του Κυπέλλου, κατορθώσαμε να φύγουμε νικητές από εκεί. Και φέτος ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, με πολύ σωστή τακτική, πάθος απ’ όλα τα παιδιά, και παρά το γεγονός ότι μείναμε με 10 παίκτες, κατορθώσαμε να αντέξουμε.

-Και το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Ηρακλής γύρισε το ματς, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 1-0.
Το πιστεύαμε όλοι, βγήκαμε στο ημίχρονο για να βάλουμε ένα ή και περισσότερα τέρματα, τα καταφέραμε και τελικά πήραμε το παιχνίδι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ