ΗΡΑΚΛΗΣ

Ιντζόγλου: "Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται"

Ιντζόγλου: "Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, τις μεταγραφές που έχουν γίνει αλλά και τους στόχους του "Γηραιού".

Αποτέλεσε ένα από τα βασικά εργαλεία του Ηρακλή στην Football League καθώς μαζί με τον Πορτουλίδη ήταν η "ραχοκοκαλιά" του "Γηραιού". Ο λόγος για τον Λευτέρη Ιντζόγλου ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη φετινή χρονιά.

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στους στόχους του Ηρακλή, στις κινήσεις που έχουν γίνει, στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του αλλά και το παιχνίδι της ομάδας του "Γηραιού" τη φετινή σεζόν.

Ένας από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες στο χώρο του κέντρου, τη χρονιά που μας πέρασε, ο Λευτέρης Ιντζόγλου, μίλησε για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται στη Superleague, την προετοιμασία, την ανανέωση του συμβολαίου και φυσικά για τον κόσμο της ομάδας.

-Λευτέρη, οι πρώτες εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, και ποιές οι διαφορές στο επίπεδο σε σχέση με πέρσι, που ήσασταν και πάλι εδώ.
«Υπάρχουν αρκετές διαφορές με την περσινή χρονιά, οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, δουλεύουμε πολύ σωστά. Θα ακολουθήσουμε την ίδια «συνταγή», ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Το γεγονός ότι η ομάδα τελείωσε αργά τις υποχρεώσεις της στο προηγούμενο πρωτάθλημα και είχατε ελάχιστο χρόνο διακοπών και ξεκούρασης, σας βοήθησε να επανέλθετε αγωνιστικά γρηγορότερα και να είστε πιο έτοιμοι;
«Σίγουρα σε 15 μέρες δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, παρά μόνο να ξεκουραστείς, να «γεμίσεις μπαταρίες», αλλά εμείς δε μείναμε άπραγοι, κάναμε πράγματα σ’ αυτό το διάστημα και πιστεύω πως επανήλθαμε σε κανονικούς ρυθμούς αρκετά γρήγορα».

-Ποιός είναι ο στόχος του Ηρακλή για τη νέα χρονιά;
«Εμείς θα κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, δε νομίζω πως μπορούμε να θέσουμε έναν συγκεκριμένο στόχο. «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», οπότε, όσο πιο ψηλά πάμε, τόσο καλύτερα».

-Φέτος υπάρχουν περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή, κάτι που αυξάνει τον ανταγωνισμό, αλλά δυναμώνει και την ομάδα.
«Ναι, ισχύουν και τα δύο. Είναι καλό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις, και ο προπονητής, όταν έχει 2 ισάξιους παίκτες για κάθε θέση, μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις επιλογές του. Από την άλλη, όταν μία ομάδα διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, βοηθιούνται και όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως οι νέοι».

-Την περσινή χρονιά, εσύ κι ο Πουρτουλίδης «τραβήξατε το κάρο», εννοώντας πως παίζατε συνεχώς στο κέντρο, αφού δεν υπήρχε πληθώρα επιλογών.
«Ευτυχώς φέτος, έχουμε πολλά παιδιά στο χώρο του κέντρου που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν και ο κόουτς δείχνει να τους εμπιστεύεται όλους».

-Λευτέρη, ήδη πρόλαβες να ανανεώσεις για 2φορά το συμβόλαιό σου με την ομάδα. Πώς αισθάνεσαι για την εμπιστοσύνη που σου δείχνουν, αλλά και για το γεγονός ότι θεωρείσαι πλέον «παλιά καραβάνα»;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τόσο ο κόουτς, όσο και ο πρόεδρος πιστεύουν στις δυνατότητές μου. Βέβαια, τα 2 προηγούμενα χρόνια, αγωνιζόμασταν στη δεύτερη κατηγορία, τώρα, που ανεβήκαμε θα παλέψουμε όλοι για να τα καταφέρουμε».

-Σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονιά, που ήσασταν και πάλι στο Καρπενήσι, θεωρείς πως υπάρχουν διαφορές, τώρα είστε πιο έτοιμοι;
«Εφόσον κρατήθηκε ο βασικός κορμός, είμαστε κατά τα 2/3, μπορεί και παραπάνω, η ίδια ομάδα, υπάρχει η ομοιογένεια που υπήρχε και πέρσι, οπότε, δε βλέπω να υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Τώρα όμως, είμαστε πιο έτοιμοι».

-Ο τρόπος παιχνιδιού σας, θα αλλάξει ή όχι;
«Θεωρώ πως πάνω-κάτω θα έχουμε τον ίδιο στόχο μέσα στο γήπεδο, πάντα θα μπαίνουμε για τη νίκη, απλά, ανάλογα με τον αντίπαλο που θα βρίσκουμε μπροστά μας, θα ακολουθούμε την τακτική που αρμόζει».

-Ποιό μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;
«Τι να πω γι’ αυτόν τον κόσμο; Κάθε χρόνο είναι κοντά μας παντού, σε όλα τα γήπεδα, είτε εντός, είτε εκτός, το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα τεράστιο «ευχαριστώ». Είμαστε βέβαιοι πως φέτος, στη Superleague, θα έρθουν και πιο μαζικά στο γήπεδο, διότι η στήριξή τους μας δίνει «φτερά» στα πόδια".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ