ΗΡΑΚΛΗΣ

Ήττα από Πιερικό

Ήττα από Πιερικό

Ο Πιερικός κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι στο Α΄ ΔΑΚ Κατερινής τον Ηρακλή με 1-0, με τους "κυανόλευκους" να ανησυχούν για τον τραυματισμό του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο 17΄ στο γόνατό του, έγινε αλλαγή από τον Τόσκα, και υπάρχει ανησυχία για το τι ακριβώς υπέστη.

Το γκολ σημείωσε στο 19΄ ο Μανίκας μετά από άστοχη έξοδο του Χουάντερσον με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Προς τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού υπήρξε ένταση μετά από χτύπημα εκτός φάσης που δέχθηκε ο νεαρός Καλφούντζος με τον 16χρονο να αποχώρησε υποβασταζόμένος.

Έξαλλος ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης, μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήγε προς το μέρος του διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων σε όλο το παιχνίδι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Καμπερίδης): Πατσογιώργος (46΄ Παπατολίκας), Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντζίδης (65΄ Νικολίτσης), Ντόσης, Ελιομάρ (61΄ Κόιτς), Σπάσιτς (70΄ Παλιάτσος), Κατσιαμίτας (46΄ Μιχαηλίδης), Μυστακίδης (61΄ Μάρκοβιτς), Μπουζούκης (74΄ Μουλτσάν), Μανίκας (85΄ Κοτούλης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80΄ Μουχάλης), Βαλεριάνος (61΄ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (17΄ Τόσκας, 81΄ Στεφανίδης), Τόσκας (79΄ Σμίλτος), Ιντζόγλου (46΄ Τσιλιανίδης), Πουρτουλίδης (75΄ Κυριακίδης), Ρομάνο (64΄ Ζιαμπάρης), Πασάς (46΄ Καλφούντζος), Κάσσος (46΄ Σιατραβάνης), Λουκίνας (70΄ Ζαμπάζης).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ