ΗΡΑΚΛΗΣ

Ήττα 3-0 για τον Ηρακλή από τη Μέχελεν

Ήττα 3-0 για τον Ηρακλή από τη Μέχελεν

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 3-0 από τη Μέχελεν σε φιλικό στην Ολλανδία με το Νίκο Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Ηρακλής γνωρίζοντας την ήττα από τη Μέχελεν με 3-0 σε μια αναμέτρηση όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος μπόρεσε να δει κάποια πράγματα χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Ο "Γηραιός" απείλησε πρώτος στο 6' όταν ο Περόνε προσπάθησε να κρεμάσει τον Βέλγο γκολκίπερ αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λεοζίνιο στο 9'.

Στο επόμενο λεπτό οι Βέλγοι προηγήθηκαν όταν κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Ζιαμπάρι και ο Μάττις ευστόχησε στην εκτέλεση του. Μάλιστα η Μέχελεν έκανε δυο τα τέρματα της στο 23' μετά από σουτ από μακρινή απόσταση του Βελερμπέργκε που βρήκε εκτός θέσης τον Περνίς. Για τη Μέχελεν αγωνίστηκε ως βασικός και ο Κολοβός και μάλιστα το σουτ που επιχείρησε στο 26' ήταν άστοχο.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με δυο φάσεις για τον Ηρακλή. Αρχικά στο 37' ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ με τον Περόνε να πιάνει την κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο Μορίς. Στο 43' ακυρώθηκε γκολ του Πασά μετά από σέντρα του Σαραμαντά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε πάρα πολλές αλλαγές κρατώντας μόλις δυο παίκτες από το αρχικό σχήμα. Στο 55' μάλιστα ωραίο σουτ του Κυριακίδη για τον Ηρακλή πέρασε έξω.

Στο 65' καλό σουτ του Βερντιέ έφυγε έξω ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Κορζέτ ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάκη Γιαννίκογλου και από κοντά μπόρεσε να τον νικήσει σκοράροντας το τρίτο γκολ της Μέχελεν.

ΗΡΑΚΛΗΣ (α' μέρος): Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντας, Κυριακίδης, Ανδρεόπουλος, Ιντζόγλου, Περόνε, Λεοζίνιο, Μοντεϊρο και Πασας

Ηρακλής (β' μέρος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Κυριακίδης (60' Ρούσος), Καλφούντζος (73' Λάσκαρης), Αμαραντίδης, Ρόττας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Δούμτσιος

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ