ΗΡΑΚΛΗΣ

Ήττα 1-0 για τον Ηρακλή από τη Ντεν Χάαχ

Ήττα 1-0 για τον Ηρακλή από τη Ντεν Χάαχ
Ηρακλής αναχώρηση για Ολλανδία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 1-0 από την Ντεν Χάαχ στο φιλικό που έδωσε το Σάββατο το απόγευμα στην Ολλανδία.

Την ήττα με 1-0 από την Ντεν Χάαχ νώρισε ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ολλανδία το Σάββατο το απόγευμα. Ο "Γηραιός" δέχθηκε ένα γκολ σε μια περίεργη φάση και από εκεί και πέρα απειλήθηκε ελάχιστα δείχνοντας καλά στοιχεία σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι από μια ομάδα που είναι ποιο έτοιμη.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικό για τις δυο ομάδες και στο 14' ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά με τον Κυριακίδη να κάνει το σουτ το οποίο κατέληξε άουτ. Η Ντεν Χάαγκ απάντησε στο 19' με τον Άβεναρ να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά τον Περνίς να αποκρούει.

Η Ντεν Χάαγκ άνοιξε το σκορ στο 24' της αναμέτρησης όταν σε μια περίεργη φάση οι παίκτες του Ηρακλή νόμιζαν ότι είχε σταματήσει το ματς για επιθετικό φάουλ και ο Ντουμπλάν έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια στο 30' όταν ο Πασάς έκανε την κεφαλιά και ο Μέγερς πάνω στην γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ντεν Χάαγκ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Γιαννίκογλου που είχε πάρει την θέση του Περνίς μπλόκαρε την μπάλα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αναπτύχθηκε όμορφα στο 63' από την δεξιά πλευρά, η μπάλα κατέληξε στον Μοντέιρο ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

89’ Ωραία προσωπική ενέργεια από τον Αμαραντίδη που ντριπλαρε δυο παίκτες και επιχείρησε δυνατό σουτ , αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

ΝΤΕΝ ΧΑΓΚ: Σέτκους, Μαϊσνέρ, Κάνον, Μέγγερς, Άβεναρ, Τραϊμπουλ, Ρομάν, Μπεϊκερ, Σάκεν, Ντουμπιάν, Κάστανιρ

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς (46' Γιαννίκογλου, 66' Χουάντερσον), Σαραμαντάς, καραγκούνης, Τσότρας (51' Ρούσσος), Στάμου, Ιντζόγλου (66' Μπικιάρης), Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο (66' Ρόττας), Πασάς, Κυριακίδης, Μοντεϊρο.

*Εν τω μεταξύ βγήκαν και οι αρχηγοί του Ηρακλή για τη νέα σεζόν με τον Μπαρτολίνι να είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Αργεντινός πήρε τους περισσότερους ψήφους ενώ οι υπόλοιποι αρχηγοί του "Γηραιού" θα είναι οι Χουάντερσον, Ζιαμπάρης και Ιντζόγλου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ