ΗΡΑΚΛΗΣ

Ήθελε να φύγει ο Μπουλούτ, αλλά μένει μέχρι νεωτέρας

Ήθελε να φύγει ο Μπουλούτ, αλλά μένει μέχρι νεωτέρας
Μπουλούτ, Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Κερέμ Μπουλούτ ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ηρακλή, αλλά έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ παραμένει, τουλάχιστον μέχρι νωτέρας. Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στα τέσσερα από τα δέκα εφετινά παιχνίδια του Ηρακλή έχει χρησιμοποιηθεί ο Κερέμ Μπουλούτ. Ακόμα και σε αυτά ο 23χρονος Τουρκοαυστραλός επιθετικός δεν έχει βγάλει 90λεπτο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από τον Γηραιό, μια και ήθελε να παίζει περισσότερο.

Είχε επαφή με τη διοίκηση, αλλά βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης και τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα να αποχωρήσει ο παίκτης. Μέχρι τον Ιανουάριο, εκτός απροόπτου, θα είναι στον Γηραιό και από εκείνο το διάστημα και μετά όλα είναι ανοικτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουλούτ έπαιξε για 25 λεπτά στο ματς με τον Πανιώνιο, 59 λεπτά στο ματς με τον Λεβαδειακό, 62 λεπτά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και 45 λεπτά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πως από Δευτέρα 16/11, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί 28/11 στις 19:30. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν έγκαιρα το εισιτήριό τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα μπορούν να πηγαίνουν τόσο στη μπουτίκ της ομάδας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όσο και στα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, έχοντας μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ ή τον αριθμό του διαβατηρίου τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων, είναι οι εξής:

Πέταλο (θύρες 7-8-9): 10 ευρώ

Θύρες 12-13-14: 15 ευρώ

Επίσημα (θύρες 4-5): 20 ευρώ

Silver: 30 ευρώ

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ