ΗΡΑΚΛΗΣ

Ήρθε και συμφώνησε ο Πίντο

Ήρθε και συμφώνησε ο Πίντο

Ο Έλιο Πίντο ήρθε στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, συμφώνησε και την Δευτέρα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του.

Το γεγονός και μόνο ότι ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος αποφάσισε να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ήταν φανερό πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία όπως και αποδείχθηκε.

Με την σημερινή εξέλιξη ο Πίντο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή εν όψει της παρουσίας του την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super Leauge.

Το γεγονός ότι δεν έβαλε από σήμερα την υπογραφή του είχε να κάνει με το ότι εξαιτίας ενός ξαφνικού οικογενειακού του προβλήματος που προέκυψε αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του την Πορτογαλία. Κάτι όμως που θα γίνει την Δευτέρα όταν και θα επιστρέψει.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή αποτελεί ο Δημήτρης Τόσκας, αφού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και υπέγραψε τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

«Ο Ηρακλής ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Δημήτρη Τόσκα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ