ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: "Το πρόβλημα του ποδοσφαίρου είμαστε εμείς"

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση αλλαγής της ποινής αδειοδότησης από πλευράς Super League εξαπολύοντας επίθεση προς την λίγκα.

Η Super League πήρε την απόφαση να προτείνει την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση και έτσι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση ώστε να μην υποβιβαστούν.

Κάτι όμως που δεν έγινε πέρυσι όταν ο Ηρακλής βρέθηκε αντιμέτωπος με το ίδιο πρόβλημα και τελικά έπεσε κατηγορία λόγω χρεών. Η διοίκηση του "γηραιού" με ανακοίνωση της εξαπέλυσε επίθεση προς την Super League ενώ τονίζει πως δεν καταφέρεται εις βάρος του Παναθηναϊκού αλλά μόνο προς την διοργανώτρια αρχή για την απόφαση που πήρε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού της Superleague και την απόφαση για αλλαγή των ποινών για την αδειοδότηση μεσούσης της περιόδου ώστε να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα μελών του συνεταιρισμού, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στη σχετική ανακοίνωση του ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή.

Πέρσι τέτοια εποχή, όταν ένα άλλο ιστορικό σωματείο με τεράστια αθλητική, εθνική και κοινωνική προσφορά 110 χρόνων κέρδιζε πανάξια και με το σπαθί του εντός των τεσσάρων γραμμών τη σωτηρία του, κάποια από τα μέλη του συνεταιρισμού ψήφιζαν για να το εκτελέσουν εν ψυχρώ και τελικά τα κατάφεραν -με την υποσημείωση ότι δεν προβλεπόταν σε καμία από τις κανονιστικές «βίβλους» του ποδοσφαίρου, του ΚΑΠ, της προκήρυξης πρωταθλήματος και του κανονισμού των αδειοδοτήσεων. Φέτος βλέπουμε ότι τα προαναφερόμενα αποτελούν κουρελόχαρτα και εισηγούνται να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

Με την παρούσα ανακοίνωση ξεκαθαρίζουμε ότι δεν στρεφόμαστε κατά του ιστορικού σωματείου του Παναθηναϊκού το οποίο σεβόμαστε απόλυτα για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αλλά εναντίον του συνεταιρισμού της Superleague που προσπαθεί να αλλάξει κατά το δοκούν αυτά τα οποία υπέγραψαν όλες οι ομάδες στην αρχή της περιόδου με την προκήρυξη πρωταθλήματος. Δυστυχώς, καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ηρακλής, ο οποίος κουβαλάει σταυρό του μαρτυρίου ώστε το αγγελικά πλασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο να εξαγνιστεί. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι «έχουνε γνώση οι φύλακες»…

Αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Ελπίζουμε να έχετε καταλάβει τι σημαίνουν τα τρία αστέρια που κοσμούν τη φανέλα μας: Αποτελούν παράσημο τιμής για εμάς και συμβολίζουν τους τρεις άδικους και παράνομους υποβιβασμούς".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ