ΗΡΑΚΛΗΣ

Η "πρώτη" στους Αμπελόκηπους

Η "πρώτη" στους Αμπελόκηπους
Ηρακλής πανηγυρική INTIME SPORTS

Στο γήπεδο των Αμπελοκήπων θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα (21/7) στις 18:30 η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, ενημέρωσε ότι η πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί αύριο Δευτέρα (21/7) στις 18:30 όπως είχε προαναγγελθεί αλλά στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Επίσης γίνεται αναφορά και στο ζήτημα αναζήτησης έδρας όπως φαίνεται να προκύπτει τις τελευταίες μέρες τονίζοντας ότι: «θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα ώστε να προκύψει η καλύτερη λύση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει ότι η πρώτη ανοικτή για το κοινό και τα ΜΜΕ προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στις 6.30 μμ.

Η απόφαση για να γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση στην ημέρα που αναμενόταν πάρθηκε για να μπορέσει να ικανοποιηθεί ο κόσμος της ομάδας που αδημονεί να δει τους νέους ποδοσφαιριστές και να στείλει μηνύματα με την δυναμική του προς πάσα κατεύθυνση. Αυτό κόντρα σε προβλήματα και «προβλήματα», σε κωλυσιεργίες και αγκυλώσεις από ανθρώπους που ενδεχομένως δεν είδαν με καλό μάτι την αλλαγή της σελίδας στον Ηρακλή και την ισχυροποίηση της ομάδας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, καθώς αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα και επίσης η άδεια λειτουργίας του γηπέδου έχει λήξει στις 30 Ιουνίου και δεν ήταν εφικτό να φιλοξενήσει τις χιλιάδες των οπαδών μας που θα δώσουν το παρών στην προπόνηση.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν επαφές και συναντήσεις σχετικά με το θέμα της έδρας του Ηρακλή για τη νέα σεζόν, όπου θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα ώστε να προκύψει η καλύτερη λύση για την ομάδα μας».

Στο μεταγραφικό μέτωπο ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, αισιοδοξεί μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσει και ο τρίτος ποδοσφαιριστής άνω των 24 ετών μετά τους Αργεντινούς Περόνε και Ρομάνο. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό ενώ στην τελική ευθεία είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης των Ρουγκάλα και Κυριακίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ