ΗΡΑΚΛΗΣ

Η πρώτη αποστολή του Παντελίδη στον Ηρακλή

Η πρώτη αποστολή του Παντελίδη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά και ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε τους είκοσι παίκτες που θα έχει μαζί του επιδιώκοντας την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν.

Ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει ντεμπούτο στην ομάδα του "Γηραιού".

Ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Περόνε, Χουάντερσον και Ζαμπάζη που είναι τραυματίες καθώς και ο Μπαρέττας που έχει υποβληθεί σε εγχείριση. Επίσης εκτός έμειναν και οι μικροί Τσότρας και Μπλέτσας. Αντίθετα επέστρεψε σε αποστολή μετά από αρκετό καιρό ο Στάμου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τον προπονητή της ομάδας μας να έχει τα γνωστά προβλήματα, καθώς δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» οι Περόνε, Χουάντερσον και Ζαμπάζης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Μπαρέττας (που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι).

Από την άλλη, υπάρχει και ένα ευχάριστο, με την επιστροφή σε αποστολή της ομάδας του Δημήτρη Στάμου, έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες που είναι οι εξής:

Περνίς, Γιαννίκογλου, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ρούσσος, Κυριακίδης, Κούρος, Λεοζίνιο, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Λουκίνας, Πασάς, Μοντέιρο, Κυνηγόπουλος, Λάμπρου, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Αμαραντίδης".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ