ΗΡΑΚΛΗΣ

Η καθηλωτική ομιλία του Σάββα Παντελίδη

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
Ηρακλής MOTIONTEAM

Ο Σάββας Παντελίδης συγκλόνισε με την ομιλία του προς τους παίκτες του Ηρακλή πριν από τον "τελικό" με τον Λεβαδειακό. Δείτε όσα συνέβησαν πριν και μετά τον αγώνα στην καταπληκτική παρακάμερα της ΠΑΕ. (VIDEO).

Ένα αποτέλεσμα υπήρχε για τον Ηρακλή την περασμένη Τετάρτη (5/4) με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο: Η νίκη. Ο Γηραιός με το γκολ του Δώνη επικράτησε 1-0 και εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή. Αξίζει όμως να δείτε τι είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Σάββας Παντελίδης πριν από το ματς.

Μια ομιλία που καθηλώνει. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων "ντόπαρε" την ομάδα του και φρόντισε να βγάλει από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά το 100%. Τους είπε: " Eρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες «πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει». Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που είμαι μαζί σας.

Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει σήμερα".

Η ΠΑΕ Ηρακλής έφτιαξε ένα υπέροχο βίντεο, που δείχνει όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Αξίζει να το δείτε:

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ