ΗΡΑΚΛΗΣ

Η αποστολή του Ηρακλή ενόψει Πανιωνίου

Η αποστολή του Ηρακλή ενόψει Πανιωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την αποστολή για το εντός έδρας ματς της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Έλληνα προπονητή.

Με τον Πανιώνιο αναμετράται ο Ηρακλής το βράδυ του Σαββάτου (1/10, 20:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι θέλουν το πρώτο φετινό τους τρίποντο, έχοντας πάρει ήδη δυο ισοπαλίες με ΑΕΛ (2-2) και ΑΕΚ (0-0), ενώ έχασαν 2-1 με ανατροπή από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του "γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος, γνωστοποίησε την αποστολή, έχοντας πλέον στην διάθεσή του και τον Ιντζόγλου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα παίξει με τους Νεοσμυρνιώτες που μετρούν έξι βαθμούς, αλλά προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βέροια.

Η αποστολή έχει ως εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Μοντέιρο, Λάμπρου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ