ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιάκομπ: "Κάποιοι παίζουν για τους εαυτούς τους"

Γιάκομπ: "Κάποιοι παίζουν για τους εαυτούς τους"
INTIME SPORTS

Ο Βικτοράς Γιάκομπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και την ήττα του Ηρακλή με 1-0 έριξε αιχμές κατά μερίδας συμπαικτών του

" Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα. Θα το κάνω τώρα, θα το πω για πρώτη φορά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν στον Ηρακλή και οφείλουν να παίζουν για την ομάδα. Όχι για τους εαυτούς τους. Κάποιοι παίζουν για τους εαυτούς τους. Αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα", δήλωσε ο Ρουμάνος επιθετικός του Ηρακλή Βικτοράς Γιάκομπ που συνεχίζει να παραμένει άσφαιρος στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη και στην αναφορά του για το παιχνίδι ο Γιάκομπ μίλησε εξίσου σκληρά λέγοντας: " Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ομάδα από εμάς μέσα στο γήπεδο, κράτησε περισσότερο τη μπάλα. Σκόραρε γρήγορα και μετά προστάτεψε το γκολ ως το τέλος".

Αντίθετα με τον Γιάκοσμπ ο Καρίμ Σολτάνι υποστήριξε: " Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα απροσδόκητο γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μέσα στην Τούμπα, πόσο μάλλον όταν δέχεσαι ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε πάντως την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Μάρα και το Λίμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για το γκολ".

Ερωτηθείς για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την επόμενη Κυριακή απάντησε: " Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς γιατί τους χρειαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή".

Κι όσο για την ανταλλαγή ανακοινώσεων στο ξεκίνημα της εβδομάδας μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ξεκαθάρισε πως: " Δεν πρέπει να συγχέουμε το ένα με το άλλο, οι ανακοινώσεις δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα".

Τέλος για αύριο το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) παίρνοντας παράταση μίας μέρας θα απαντήσει τελικά ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός Μπερνάρ Μεντί από το Παρίσι στην πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ