ΗΡΑΚΛΗΣ

Για το 8 στα 8 στον Βόλο

Για το 8 στα 8 στον Βόλο
Ηρακλής INTIME SPORTS

Η μίνι προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε για το παιχνίδι στον Βόλο με τον Ολυμπιακό, όπου το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θα ψάξει το 8 στα 8 μακριά από το "Καυτανζόγλειο" στο πρωτάθλημα της Football League.

Με στόχο το 8 στα 8 μακριά από το Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πρωτάθλημα τηςFootballLeagueο Ηρακλής ολοκλήρωσε με την σημερινή προπόνηση την μίνι προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στο ΕΑΚ του Βόλου υπολογίζοντας και πάλι στους Περόνε και Σαραμαντά.

Οι δυο ποδοσφαιριστές είχανε απουσιάσει το περασμένο Σάββατο στο 2-2 κόντρα στον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ενώ στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι Γιαννίκογλου, Παπαθανασίου, Ζαμπάζης και Τόσκας, ο ανέτοιμος Μπάμπα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης αφού δεν έχει βγει ακόμη το δελτίο του.Αναλυτικά οι 20 «κυανόλευκοι» που επέλεξε ο Παπαδόπουλος είναι οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε, Λουκίνας, Σιατραβάνης, Κυριακίδης, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, Πασάς και Αγγελούδης.

Στα συν για τον Παπαδόπουλο η ανεβασμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά από την πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης για την 3φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη νίκη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 0-1 από το γκολ του Ρομάνο.

Τέλος κι όσον αφορά τον Μπάμπα παρά την αίσθηση που είχε δημιουργηθεί πριν από έναν μήνα ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη.Ο Ιβοριανός μέσος μπορεί να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα αλλά παρόλα αυτά δεν είναι ακόμα στην κατάσταση να προσφέρει.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ