ΗΡΑΚΛΗΣ

Για την έκπληξη με Παναθηναϊκό ο Ηρακλής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
Ζιαμπάρης MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής κυνηγά την έκπληξη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/3, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στον τραυματία κεντρικό του αμυντικό, Νίκο Ζιαμπάρη.

Χωρίς νίκη από τις 25 Ιανουαρίου παραμένει ο Ηρακλής, οπότε και είχε επικρατήσει με 2-0 εκτός έδρας της Βέροιας. Έκτοτε για τον Γηραιό έχουν μεσολαβήσει επτά αγώνες, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το Σάββατο (11/3, 19.30) οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό, Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός έμειναν και οι Γιούδας, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Ζαμπάζης, Δούμτσιος, Μπικιάρης και Μπαρέτας.

Η 19άδα: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αγγελόπουλος, Αργυρόπουλος, Στάμου, Γροντής, Δώνης, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Μπαστακός, Πασάς, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζινίο, Περόνε.

Ο Ηρακλής είναι στην προτελευταία θέση της Super League ύστερα από 23 αγωνιστικές με 15 βαθμούς. Ο 14ος Λεβαδειακός, που σε αυτή θέση μένει στην κατηγορία, είναι στο +2.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ