ΗΡΑΚΛΗΣ

Για σεφτέ στο άδειο "Καυτανζόγλειο" ο Ηρακλής

Για σεφτέ στο άδειο "Καυτανζόγλειο" ο Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστικά χωρίς θεατές θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα με απόφαση της "κυανόλευκης" ΠΑΕ. Ίδια αποστολή από τον Σάββα Παντελίδη με το "Γηραιό" να ψάχνει την πρώτη του νίκη στη Super League.

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στις 19:30 για τη 13η αγωνιστική της Super League με στόχο βαθμό ή βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην ΑΕΛ, καθώς ακόμη και τη νίκη να πάρει στο ματς δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από την τελευταία (16η) θέση της κατάταξης.

Ο "Γηραιός" θα δώσει αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση χωρίς κόσμο, με απόφαση της διοίκησης. Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε εγγράφως την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια και το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. για την απόφασή της.

Η αιτιολογία έχει να κάνει με τα χαμηλά κιγκλιδώματα, αλλά τα πρόστιμα που δέχεται η ΠΑΕ στα εντός έδρας παιχνίδια. Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανασάκη, αναφέρει μεταξύ άλλων: " Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών". Αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο η κατάσταση αυτή να αποτελέσει αρχή και να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Τη Δευτέρα το πρωί είναι προγραμματισμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, ενώ αντίστοιχα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου. Όπως και να 'χει, το δεδομένο είναι ότι δεν θα υπάρχουν θεατές στην αναμέτρηση.

Με την ίδια αποστολή ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Ηπείρου. Μια αποστολή που δεν έχει καμία διαφορά με αυτή που επέλεξε μεσοβδόμαδα για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός παραμένει ο Ρούσσος.

Αναλυτικά η αποστολή του "Γηραιού": Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Μοντέϊρο, Λεοζίνιο, Περνίς, Περόνε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ