ΗΡΑΚΛΗΣ

Φώναξε "παρών" ο Ρομάνο

Φώναξε "παρών" ο Ρομάνο
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Ρομάνο ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ηρακλή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ηρακλή στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα. Την Πέμπτη η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

Στην προετοιμασία του Ηρακλή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ηρακλή στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα ενσωματώθηκε ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε την θλάση που είχε κληρονομήσει στο παιχνίδι στην Ζάκυνθο με αποτέλεσμα να απουσιάσει στα επόμενα δύο. Στην Λαμία και με τον Απόλλων 1926 όπου ουσιαστικά προφυλάχθηκε.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος Παπαδόπουλος εκτός του ότι υπολογίζει να συμπεριλάβει στην βασική του ενδεκάδα τον Ρομάνο κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

Ο 23χρονος Σερραίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Λευτέρη Ιντζόγλου, θα εκτίσει την μία αγωνιστική του μετά τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, ως παρτενέρ του Νίκου Πουρτουλίδη.

Ο Καρασαλίδης έχει προβάδισμα τόσο σε σχέση με Δημήτρη Τόσκα όσο και με τον Δημήτρη Στάμου που δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του.

Για το πρωί της Πέμπτης εξάλλου είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα μετρά τάξης του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η πλευρά του Ηρακλή αναμένεται να ζητήσει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου με αυτό που απομένει να φανεί είναι που στάση θα κρατήσει η αστυνομία και η διάθεση των «σταχυοφόρων».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ