ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλικό υπό το βλέμμα της...Γιουβέντους

Φιλικό υπό το βλέμμα της...Γιουβέντους

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ομάδα Νέων Κ20 του Ηρακλή και του Αχιλλέα Τριανδρίας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, παρουσία των αντιπροσώπων της Γιουβέντους

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ομάδα Νέων Κ20 του Ηρακλή και του Αχιλλέα Τριανδρίας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, παρουσία των αντιπροσώπων της Γιουβέντους.

Οι νεαροί του Γιάννη Παγώνη "τέσταραν" τις δυνάμεις τους παρουσία αντιπροσώπων του Ιταλικού συλλόγου, του Federico Cherubini και του Sandro Stemperilli, οι οποίοι στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και την αναζήτηση ταλέντων, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Για την ιστορία η ομάδα Κ20 του Ηρακλή κέρδισε με 4-2 τον Αχιλλέα, ο οποίος αγωνίζεται στη Δ' Εθνική. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 χάρη στα τέρματα του Μυλωνά, ενώ με αντεπίθεση διαρκείας το σκορ ανατράπηκε αρχής γενομένης από τον Κυρικτσής (1-2).

Ο Λέκος ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά (2-2). Ο Λαβιδάς με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ηρακλή διαμόρφωσε ο Λανταβός (4-2).

Ηρακλής: Ιγνατάκης, Μουχάλης, Λεφίδης, Λαβιδάς, Σταφυλίδης, Στεφανίδης, Λέκος, Φεντάνης, Αποστολίδης, Κυρικτσης, Μαυρίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαϊράμης, Καμίλαλης, Παπουτσής, Λανταβός, Λάτσκα, Καϊτατζής, Μαυρομιχάλης, Νασίρ, Τσακίρης, Ραφαηλίδης.

Αχιλλέας Τριανδρίας: Κωφός, Μέντσιος,Τσίγγος, Κουτίνης, Μανίκας, Ανδρώνας, Ξανθόπουλος, Κουλιούδης, Βασβάνης, Μακρής, Μυλωνάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Λέκος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Ρουμελιώτης, Φοφαέλας, Ρεπανίδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ