ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλικό με Φιορεντίνα ο Ηρακλής

Φιλικό με Φιορεντίνα ο Ηρακλής
Ηρακλής INTIME SPORTS

Ένα δυνατό παιχνίδι συμφώνησε να δώσει στις 15 Αυγούστου ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Ηρακλής αναζητούσε να δώσει ένα δυνατό φιλικό, το οποίο θα αποτελούσε πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπος ο Γηραιός είναι η Φιορεντίνα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου, στο στάδιο Μαριόττι (StadioMariotti) του αθλητικού κέντρου Μοντεκατίνι (MontecatiniTerme), που χρησιμοποιεί η γνωστή ιταλική ομάδα.

Ώρα έναρξης του παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 19:00 τοπική (20:00 ώρα Ελλάδος), ενώ την κάλυψή του, έχει αναλάβει η NOVA. Η ομάδα της Φλωρεντίας έχει προπονητή τον Πάολο Σόουζα και την Κυριακή (3/8) νίκησε με 2-1 τη Μπαρτσελόνα.

* Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Αγγελούδη. Ανακοινώθηκε ακόμα ότι η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανθρακικό, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05/08/15, και ώρα έναρξης 20:00. Οι τιμές του φιλικού είναι οι εξής:

Θύρες 4,5: 15 ευρώ

Θύρες 11,12,13,14: 10 ευρώ

Θύρες 7,8,9,10: 10 ευρώ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ